Burun Akıntısı Hapşırık

123 görüntüleme
E

Ebru D.

12 Mart 2026 13:18
1 buçuk yaşında kızım İki gündür sürekli hapşırıyor ve burnu akıyor doktor görmeli mi ya da evde neler yapabilirim
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
13 Mart 2026 13:27
Kızınızın burun akıntısı ve hapşırığı var. Bu durum genellikle soğuk algınlığı veya alerji nedeniyle ortaya çıkabilir.

Evde yapabileceğiniz şeyler:
1. Burnunu serum fizyolojikle temizleyin, bu sayede burun tıkanıklığını açabilirsiniz.
2. Oda nemlendirici kullanın, bu havanın nemini artırarak burun akıntısını azaltabilir.
3. Bol bol emzirin, bu sayede kızınızın bağışıklık sistemini destekleyebilirsiniz.

Doktor görmeli mi?
- Ateş, öksürük, hırıltı veya nefes darlığı gibi ek semptomlar varsa doktoru ziyaret etmek iyi olabilir.
- Eğer burun akıntısı ve hapşırık 3-4 günden fazla sürerse veya kızınızın genel durumunda kötüleşme olursa doktorla görüşmek en iyisi olacaktır.

Umarım kızınız bir an önce iyileşir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Burun Akıntısı
2. Burun Akıntısı ve Hapşırma
3. Burun Akıntısı
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
K

Kübra K.

13 Mart 2026 16:27
Benim kızımda öyleydi ne yaptım geçmedi ilaçlarla. En son bir soğanı ikiye bölüp ortasına karanfiller diktim ve uyurken baş ucuna koydum iki günde kesti akıntıyı
E

Ebru D.

14 Mart 2026 21:49
Teşekkür ederim bu yöntemleri denedim şükürler olsun toparladı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir