Burun Akıntısı

119 görüntüleme
Y

Yaren

26 Haziran 2026 21:59
5 aylık bebeğim var grip oldum emziriyorum iburamin veya grip ilacı içebilir miyim
E

Ebru

26 Haziran 2026 23:18
Geçmiş olsun yaren hanım emzirirken parol dışında ilaç kullanmaya sıcak bakmıyor doktorlar ben acillik olmuştum hastalıktan serumu bile parol taktılar.
Y

Yaren

27 Haziran 2026 00:18
Ebru
Geçmiş olsun yaren hanım emzirirken parol dışında ilaç kullanmaya sıcak bakmıyor doktorlar ben acillik olmuştum hastalıktan serumu bile parol taktılar.
teşekkür ederim 🙏🏻
F

Figen

27 Haziran 2026 00:18
Maalesef paroldan başka bir şey içemiyoruz
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
27 Haziran 2026 00:22
Yaren
teşekkür ederim 🙏🏻
Doğum yapalı 15 gün olmuştu grip oldum ve doktor parol verdi ancak 3 gün içerisinde geçmez ise agumentine başlayabilirsin demişti ve ateşli olduğum içinde geçmedi kullandım. Anne sütüne çok az miktarda geçiyormuş ve bebeğe zarar vermez demişti bir sorun olmadı bu sebeple doktorun yorumu ve hastalığınızın şiddeti önemli. Geçmiş olsun 🙏🏻
Y

Yaren

27 Haziran 2026 00:23
Hatice Erol
Doğum yapalı 15 gün olmuştu grip oldum ve doktor parol verdi ancak 3 gün içerisinde geçmez ise agumentine başlayabilirsin demişti ve ateşli olduğum içinde geçmedi kullandım. Anne sütüne çok az miktarda geçiyormuş ve bebeğe zarar vermez demişti bir sorun olmadı bu sebeple doktorun yorumu ve hastalığınızın şiddeti önemli. Geçmiş olsun 🙏🏻
Teşekkür ederim 🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir