Burun Akıntısı

227 görüntüleme
S

Sema

23 Mayıs 2026 18:13
5buçuk aylık Dünden beri çok hapşırıyor ve burun akıntısı var önerileriniz nedir ve sizce hastalık mı bu
H

Hamide A.

23 Mayıs 2026 18:42
6 aylık 9 kilo Dr bronşit dedi zaditen damla sabah akşam 7 thendomax verdi günde bir kere 7 damla ventolin hava 3 kere bugün 5. Gün bir ses geliyor emerken hırıltı var gibi göğüs yada burunda nasıl geçecek ama başka bir şeyi yok keyfi yerinde
G

Gülcan K.

23 Mayıs 2026 19:15
2 ay 16 gün lık bebeğim sadece burnu tıkalı hırıl hırıl ses geliyor fizyolojik serum sıkıp çevirip arkasına vuruyorum ama genede rahatlamıyor dünden beri böle ne yapmalıyım
C

Cennet ..

23 Mayıs 2026 19:41
Burnunu sık sık temizleyin normalden biraz daha dik pozisyonda uyutun. Beslenmesi etkilenirse ya da halsizlik gibi ek belirtileri olursa mutlaka doktora götürün. Eğer bu şekilde neşesi yerinde ve beslenmesi iyi devam ederse 5-7 gün içinde iyiyleşecektir.
C

Cennet ..

23 Mayıs 2026 19:42
Gülcan Kestane
2 ay 16 gün lık bebeğim sadece burnu tıkalı hırıl hırıl ses geliyor fizyolojik serum sıkıp çevirip arkasına vuruyorum ama genede rahatlamıyor dünden beri böle ne yapmalıyım
Üç aydan küçük bebekler bu tür durumlarda mutlaka doktora götürülmelidir. Beslenmesi zayıfladıysa vakit geçirmeden götürseniz iyi olur
C

Cennet ..

23 Mayıs 2026 19:44
Hamide Attar
6 aylık 9 kilo Dr bronşit dedi zaditen damla sabah akşam 7 thendomax verdi günde bir kere 7 damla ventolin hava 3 kere bugün 5. Gün bir ses geliyor emerken hırıltı var gibi göğüs yada burunda nasıl geçecek ama başka bir şeyi yok keyfi yerinde
Osman hocanın postural drenaj videosu var. Onu izleyip uygularsanız balgam çıkardığını göreceksiniz. Umarım faydalı olur. Çok geçmiş olsun hepinize.
H

Hamide A.

23 Mayıs 2026 20:02
Çok teşekkür ederim 6 aylık bebeğe günde 5-6 kere 5 ml diyor ya Osman hoca videoda korkuyorum o 6 aylık bebekte de öyle midir diye soramadigim icin burnunu yikayamiyorum çıldırıyor bari bir şey olmazsa onu deniycem
C

Cennet ..

23 Mayıs 2026 23:25
Hamide Attar
Çok teşekkür ederim 6 aylık bebeğe günde 5-6 kere 5 ml diyor ya Osman hoca videoda korkuyorum o 6 aylık bebekte de öyle midir diye soramadigim icin burnunu yikayamiyorum çıldırıyor bari bir şey olmazsa onu deniycem
Ben hemşireyim ama 5-6 ml yapamıyorum yine de kıyamıyorum bebeğime. Birer ml olmka üzere toplam 2 ml veriyorum
H

Hamide A.

24 Mayıs 2026 14:37
Siz burun yıkamadan mi bahsediyorsunuz nebulizatore koymaktan mi
C

Ceren c.

24 Mayıs 2026 19:04
Gülcan Kestane
Hocam gün içinde bence 6 kere yapin
C

Ceren c.

24 Mayıs 2026 19:05
Hamide Attar
Hocam ben 3 ml her bir deliğe yapıyordum. Bazen günde 6 kere
C

Cennet ..

24 Mayıs 2026 22:58
Hamide Attar
Siz burun yıkamadan mi bahsediyorsunuz nebulizatore koymaktan mi
Yıkamaktan bahsediyorum o kadar ml veremem diye. Nebülizatör ile verebilşrsiniz. Ben vşdeoyu tam izlemedim ama postural drenajı öğrenmeniz için tavsiye ettim
G

Gülcan K.

26 Mayıs 2026 23:05
Merhaba dil üstü pamukcuk neyle temizlenir 2 aylık mamadan pamukcuk olmuş
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir