Burun Akıntısı
72 görüntüleme
B
Burçin Z.
22 Haziran 2025 00:41
Merhaba 8 aylık kızımda bugün burun akıntısı ve hapşırık başladı ilerlemeden neler yapabilirim ıhlamur vs verebilir miyim ve miktarı ne olmalı evimizin içi 29 derece ve zıbınla yatırıyorum ondan mı oldu acaba
M
Muhammet Ş. Ö. ..
22 Haziran 2025 20:29
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. 29 derece çok sıcak 26 yı geçtikten sonra sadece zıbınla yatırıyoruz. Salonda klimayı son fan ayarında çalıştırıp gece bir nebze de olsa odasının sıcaklığını düşünüyoruz. Benzeri bir durumda günde 3-5 kez özellikle gece uykusuna yatırmadan önce serum fizyolojik ile burun temizliği yaparak rahat uyumasına fayda sağlamaya çalıştık. Doktora başvurmadık serumla yıkaya yıkaya ateş takibi yaparak süreci kendinin anlatmasını sağladık. Serumla yıkamayı Osman hocanın videolarından öğrenip tarifine göre uyguladık. Ne zaman terlese arkasından Burun akıntısı oldu diyebilirim onun için uyku durumunda terletmemeye özen gösteriyoruz.
B
Burçin Z.
22 Haziran 2025 21:50
Evet bende sürekli geceleri bakıyorum terlerse ki çoğu zaman terlemiyor hemen değiştiriyorum üstünü ama evimizde klima yok vantilatörü en kısık ayarda döner vaziyette çok uzaktan çalıştırıyoruz sıcaklamasın diye
S
Sara S.
23 Haziran 2025 05:38
Mrb bizimkisi beresiz uyuyamiyor taktiğimda da terliyor başı bir öneriniz var mi