Bursaa da Rapor

102 görüntüleme
L

Leyla.ekin

8 Şubat 2026 01:54
Merhabalar güzel anneler.. bebegım 3.5 aylık doğum raporu bitti sonrasında toplu sut izni falan derken o da bitmek üzere 1 haftam kaldı bursa da heyet raporu alabilecegım bir hastane bilen var mı acaba yada 2 hafta.. sonrasında 10 10 tekrar almaya calısacagım rapor almaya mecburum çünkü 3 vardiyalı bir işte çalısıyorum.. raporlar sonrasında ücretsiz falan alırım 7 8 aylık olana kadar çalısmayı dusunmuyorum ama rapor işini çözmem lazım yardımcı olabilecek hanımlar lütfen 🙏🙏
G

Gül Ş.

8 Şubat 2026 03:05
Bende başka şehirde aynı durumdayım rapor vermiyorlar benimde 3 günüm kaldı ne yapacağımı bilmiyorum siz toplu süt izni nasıl aldınız
L

Leyla.ekin

8 Şubat 2026 03:08
Evet bizim firma 1 yıllık sut iznini hesaplayıp 50 gul olarak verdi @Gül Ş. Ama istifa edersem yatırdıkları maaşı tekrar vermem gerekiyor sanırım önümüzdeki 1 yılı hesapladıkları için
L

Leyla.ekin

8 Şubat 2026 03:15
@Gül Ş. Normalde yasal bir karsılıgı yok işverene baglı çalıstıgım iş vardiyalı oldugu için aslında işlerine gelmiyor sut iznini kullanmak için gunduz çalısmam lazım ama gunduz vardıyasına 6 haftada sadece 1 hafta geciyoruz iş olmuyor diye doğal olarak onlar da toplu verelim ugrasmayalım derdinde aslında bizi dusunduklerinden değil ama yarım calısma hakkınız var aklınızda bulunsun yarım maas yarım sıgorta yarım çalısma cocuk 5 yasına gelene kadar.. ben sadece memurlara var sanıyordum ama bi av tanıdık herkese var dilekçe yazdıgında kabul etmek zorundalar dedi kabul etmeyip cıkarırlarsa da tazminat vermek zorundalarmış
G

Gül Ş.

8 Şubat 2026 03:52
Teşekkür ederim @Leyla.ekin Yarım çalışma hakkımı kullanabileceğimi düşünmüyorum market sektöründe çalışıyorum o bizler için zor olacak burdan birisine sordum geçen sene dönmüştü işe nasıl rapor aldığını merak ettim ama şimdi eskisi gibi rapor alamıyoruz psikiyatri polikliniği lohusa depresyonu diye 2 aya kadar rapor verebiliyormuş sizde bi sorun isterseniz
L

Leyla.ekin

8 Şubat 2026 03:54
Çok teşekkür ederimmm inş verirler @Gül Ş.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir