Bursa Çocuk Doktoru Öneri
135 görüntüleme
Z
Zeynep Y.
27 Kasım 2025 12:29
Merhaba arkadaşlar, yenidoğan bebeğimi düzenli takip ettireceğim memnun kaldığınız açıklayıcı işini iyi yapan çocuk doktoru önerebilecek var mı?
Nİlüferde olması ve Tamamlayıcı sağlık sigortası ile bakan doktorlardan olması tercihimdir.
Nİlüferde olması ve Tamamlayıcı sağlık sigortası ile bakan doktorlardan olması tercihimdir.
B
Büşra U.
27 Kasım 2025 12:34
Merhaba bizde nilüferdeyiz. Bebeğim 4 aylık en başından beri medicana hastanesi Uğur Yakut beye götürüyorum. Sorunlarımı daha ben söylemeden o söylüyor bunlar bunlar olabilir böyle böyle yapmanız lazım diye. Kızımla da bağ kurduklarını düşünüyorum kızım da hiç ağlamıyor gittiğimizde. Başka doktora da götürmüştüm ilk doğduğunda ciyak ciyak ağlıyordu☺️
Z
Zeynep Y.
27 Kasım 2025 13:57
Teşekkür ederim tavsiyeniz için🌸
M
Melike ..
28 Kasım 2025 19:39
Merhaba bizde nilüferdeyiz şehir hastanesinde Ahmet bey var çok güzel yönlendiriyor ve ayrıntıyla tekrar tekrar anlatıp not olarak ta yazıyor
Y
Yagmur
12 Şubat 2026 23:24
Merhaba bizde nilüferdeyiz. Bebeğim 4 aylık en başından beri medicana hastanesi Uğur Yakut beye götürüyorum. Sorunlarımı daha ben söylemeden o söylüyor bunlar bunlar olabilir böyle böyle yapmanız lazım diye. Kızımla da bağ kurduklarını düşünüyorum kızım da hiç ağlamıyor gittiğimizde. Başka doktora da götürmüştüm ilk doğduğunda ciyak ciyak ağlıyordu☺️
B
Büşra U.
12 Şubat 2026 23:29
Merhaba diger goturdugunuz doktor kimdi mahsuru yoksa ayni hastanede miydi
F
Fatma S. ..
12 Şubat 2026 23:31
Esentepe de doğum yapmıştım oradaki bütün çocuk doktorlarına gittik iyiler mi derseniz evet ama kuşta kondurmadılar yani. Şehir hastanesi nde Ahmet bey var Melike Hanımın dediği gibi o kadar mı güzel ilgilenir bir doktor. Şehir hastanesi nde kendim için yada çocuklar için hangi doktora gittiysem çok memnum kaldım.
İ
İlayda N. ..
12 Şubat 2026 23:38
Merhabalar bende osmangazideyim yıldırım doruk hastanesinde Handan ilkdoğan hanım var çok iyi bir doktor güler yüzlü ilgili sizinde araştırıp gitmenizi öneririm benim bebeğim 9 aylık yeni doğan halinden beri o doktorumuz
Y
Yagmur
12 Şubat 2026 23:41
Hayır Nilüfer doruktaydı ismim vermem doğru olur mu bilemedim 🤷🏼♀️ hiç ilgilenmedi kızım daha yeni doğmuştu2 günlüktü sadece göğsünü dinledi gönderdi.