Bursa Çocuk Doktoru Öneri

135 görüntüleme
Z

Zeynep Y.

27 Kasım 2025 12:29
Merhaba arkadaşlar, yenidoğan bebeğimi düzenli takip ettireceğim memnun kaldığınız açıklayıcı işini iyi yapan çocuk doktoru önerebilecek var mı?
Nİlüferde olması ve Tamamlayıcı sağlık sigortası ile bakan doktorlardan olması tercihimdir.
B

Büşra U.

27 Kasım 2025 12:34
Merhaba bizde nilüferdeyiz. Bebeğim 4 aylık en başından beri medicana hastanesi Uğur Yakut beye götürüyorum. Sorunlarımı daha ben söylemeden o söylüyor bunlar bunlar olabilir böyle böyle yapmanız lazım diye. Kızımla da bağ kurduklarını düşünüyorum kızım da hiç ağlamıyor gittiğimizde. Başka doktora da götürmüştüm ilk doğduğunda ciyak ciyak ağlıyordu☺️
Z

Zeynep Y.

27 Kasım 2025 13:57
Teşekkür ederim tavsiyeniz için🌸
M

Melike ..

28 Kasım 2025 19:39
Merhaba bizde nilüferdeyiz şehir hastanesinde Ahmet bey var çok güzel yönlendiriyor ve ayrıntıyla tekrar tekrar anlatıp not olarak ta yazıyor
Y

Yagmur

12 Şubat 2026 23:24

Büşra Uçkun

Merhaba bizde nilüferdeyiz. Bebeğim 4 aylık en başından beri medicana hastanesi Uğur Yakut beye götürüyorum. Sorunlarımı daha ben söylemeden o söylüyor bunlar bunlar olabilir böyle böyle yapmanız lazım diye. Kızımla da bağ kurduklarını düşünüyorum kızım da hiç ağlamıyor gittiğimizde. Başka doktora da götürmüştüm ilk doğduğunda ciyak ciyak ağlıyordu☺️

Merhaba diger goturdugunuz doktor kimdi mahsuru yoksa ayni hastanede miydi
B

Büşra U.

12 Şubat 2026 23:29

Yagmur

Merhaba diger goturdugunuz doktor kimdi mahsuru yoksa ayni hastanede miydi

Hayır Nilüfer doruktaydı ismim vermem doğru olur mu bilemedim 🤷🏼♀️ hiç ilgilenmedi kızım daha yeni doğmuştu2 günlüktü sadece göğsünü dinledi gönderdi.
F

Fatma S. ..

12 Şubat 2026 23:31
Esentepe de doğum yapmıştım oradaki bütün çocuk doktorlarına gittik iyiler mi derseniz evet ama kuşta kondurmadılar yani. Şehir hastanesi nde Ahmet bey var Melike Hanımın dediği gibi o kadar mı güzel ilgilenir bir doktor. Şehir hastanesi nde kendim için yada çocuklar için hangi doktora gittiysem çok memnum kaldım.
İ

İlayda N. ..

12 Şubat 2026 23:38
Merhabalar bende osmangazideyim yıldırım doruk hastanesinde Handan ilkdoğan hanım var çok iyi bir doktor güler yüzlü ilgili sizinde araştırıp gitmenizi öneririm benim bebeğim 9 aylık yeni doğan halinden beri o doktorumuz
Y

Yagmur

12 Şubat 2026 23:41

Büşra Uçkun

Hayır Nilüfer doruktaydı ismim vermem doğru olur mu bilemedim 🤷🏼♀️ hiç ilgilenmedi kızım daha yeni doğmuştu2 günlüktü sadece göğsünü dinledi gönderdi.

Haklisiniz biz de medicanaya gectik farkli sebeplerden. O yuzden merak etmistim 🙏🏼☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir