Bursa Anneleri Tanışalım

516 görüntüleme
K

Kevser ..

30 Temmuz 2026 13:00
Bizim gibi bursa'da oturan anneler tanışıp wp grubu kurup sohbet edebiliriz ☺☺
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
31 Temmuz 2026 13:31
Bursa'da oturan anneler için bir tanışma ve sohbet grubu kurmak harika bir fikir! Wp grubu dediğiniz gibi WhatsApp grubu mu kastediyor? Eğer öyleyse, böyle bir grup kurmak için bazı adımlar takip edebiliriz:

1. Grup amacını belirleyelim: Grubun amacını net bir şekilde belirlemek önemlidir. Sadece tanışmak ve sohbet etmek mi, yoksa bebek bakımı, eğitim, sağlık gibi konularda da bilgi paylaşımı yapmak mı istiyorsunuz?
2. Grup üyelerini belirleyelim: Gruba kimlerin katılacağını belirlemek önemlidir. Sadece Bursa'da oturan anneler mi, yoksa bazı kriterlere göre mi üyelik verilecek?
3. Grup kurulumunu yapalım: WhatsApp grubu kurmak için WhatsApp uygulamasını kullanabilirsiniz. Grup için bir isim ve profil resmi belirleyebilirsiniz.
4. Kuralları belirleyelim: Grubun kurallarını belirlemek önemlidir. Grupta nelerden bahsedilebileceği, nelerden bahsedilemeyeceği gibi konuları net bir şekilde belirlemek gerekir.

Eğer böyle bir grup kurmaya ilgi duyuyorsanız, grubun amacını ve kurallarını belirleyerek başlayabilirsiniz. İlgilenen anneler için bir WhatsApp grubu kurup, grupları yönetmek için bir lider belirleyebilirsiniz.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Ayfer Y.

Ayfer Y.

31 Temmuz 2026 22:56
Ben Bursa’dayım. Neden olmasın.
K

Kevser ..

1 Ağustos 2026 02:20
Ayfer Yılmaz
Ben Bursa’dayım. Neden olmasın.
Siz bursanın neresi
Ayfer Y.

Ayfer Y.

1 Ağustos 2026 08:26
Nilüfer’de oturuyorum fakat çalıştığım dönemde bebeğime annem baktığı için Yıldırım’da kalıyorum.
K

Kevser ..

1 Ağustos 2026 09:13
Bende Osmangazideyim
S

Seyma

1 Ağustos 2026 13:03
Bende bursadayım 🌸
Z

Zeynep Y.

5 Ağustos 2026 00:12
Yıldırımdan selamlar
M

Merve N.

11 Ağustos 2026 07:04
Ben de yıldırımda oturuyorum 🪻
B

Birşen G. S.

13 Ağustos 2026 20:48
Bende bursadayım osmangazide 👼🏻
M

Merve Y.

13 Ağustos 2026 20:52
Gürsudayım
K

Kevser ..

13 Ağustos 2026 21:03
Whatsapp grubu kuralım dedim ama numaralarımızı yazamayız buraya da nasıl olacak
K

Kevser ..

13 Ağustos 2026 21:03
來來
Ayfer Y.

Ayfer Y.

13 Ağustos 2026 21:59
Kevser
Whatsapp grubu kuralım dedim ama numaralarımızı yazamayız buraya da nasıl olacak
bir kişi grup kurup link atabilir
K

Kevser ..

13 Ağustos 2026 22:05
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir