Burnunu Açamıyorum

236 görüntüleme
G

Gamze D.

20 Nisan 2026 08:27
bebeğim dokuz ay üç günlük ve grip oldu burunlari dolu ateşi yok burnunun her deliğine üç milim kadar serum fizyolojik sıkıyorum ancak burnu tam açılmıyor tekrardan bu serum fizyoloji açılana kadar devam ettirmem mi gerekir yoksa üç milim tek bir burun için yeterli midir?
M

Merve B.

20 Nisan 2026 08:35
Geçmiş olsun doktor bize doldukça temizleyin demişti, her bir burna 2.ml seklinde. ama her zaman 2 ml vermedim ben genelde daha az ml ve daha sık temizleme yaptım. Çok kullanınca da çocuk irite oluyor , bebeğinizin durumundan en iyi siz anlarsınız
G

Gül K. ..

20 Nisan 2026 09:12
Çok az 3 ml benim bebeğim 3 aylıkken hastalandı ve acile götürdüm her deliğe 5 er mlmden toplam 10 ml verdiler evde de aynı şekilde yapabileceğimi söylediler şuan 6 aylık her tikanmada 10 ml le yıkıyorum tam açılmazsa biraz daha ekliyorum ama yatarak olmuyor o diğer delikten çıkması gerektiği için dik öne eğik pozisyonla yapılması gerekiyor
O

Ozlem

20 Nisan 2026 09:12
Ben 5 cc veriyorum akan bişi yoksa tıkalıysa tekrar 5 cc daha gönderiyorum. Yani bazen 5 bazen 10 diyebilirim
G

Gamze D.

20 Nisan 2026 09:41
yaaa bende 5 ml vereyim o zaman peki ne kadar aralıklarla yapıyorsunuz acaba
N

Necibe N. Ç.

20 Nisan 2026 09:55
Benim bebeğim de grip olduğunda acile getirmiştim o zamanlar 3 aylık falandı bize de her deliğine 5 ml yapın demişlerdi günde 10 12 kere 2 saatte bi yapın demişlerdi açılana kadar şuan 6,5 aylık hala aynı o şekilde veriyoruz burnuna günde 3 kere yapıyoruz şuan bebeğinizin durumuna göre yapabilirsiniz sizde
G

Gülşen O.

20 Nisan 2026 17:50
İki aylık bebeğim RSV olduğunda hastanede her zaman her iki delik için beş milim toplamda 10 mil döküyorlardı ben de şu an evde öyle yapıyorum
P

Pınar T.

20 Nisan 2026 17:53
Benim bebeğim on aylık bence biraz az veriyorsunuz çünkü dik pozisyonuna getirip her burun deliğine 10 ml sıkıyorum diğerinden akabilmesi için yetmezse tekrar yapıyorum ve açılıyor en sonda kalan suyu hafif çekiyorum
G

Gamze D.

20 Nisan 2026 17:55
toplam 10 yapayım bende fazlası bilmiyorım korkutuyor bir de tek burundan akıtmakda aynı işlevi gçrür mü acaba
P

Pınar T.

24 Nisan 2026 12:03
Gamze Demir
toplam 10 yapayım bende fazlası bilmiyorım korkutuyor bir de tek burundan akıtmakda aynı işlevi gçrür mü acaba
Onu bende düşündüm ve denedim ama iki burun delipinden yapmak daha sağlıklı tam açılmış oluyor korkmanıza gerek yok şırınga ucuna takılan aparat var o da burnunu hiç acıtmıyor onlardan alabilirsiniz
G

Gamze D.

24 Nisan 2026 12:04
Pınar Toker
Onu bende düşündüm ve denedim ama iki burun delipinden yapmak daha sağlıklı tam açılmış oluyor korkmanıza gerek yok şırınga ucuna takılan aparat var o da burnunu hiç acıtmıyor onlardan alabilirsiniz
evet evet kullanıyorum ondan
D

D ..

24 Nisan 2026 12:53
Bende 10 ml veriyorum [6.aydan](6.aydan) itibaren yani 5 birine 5 birine bide enjektör uçları yoksa kesinlikle alın çok kolay oluyor diğer burundan çıkıyor hemen uçsuz yaparken ben sıktığım delikten geri çıkıyordu 🤣
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir