Burnu Açık Ama Nefesi Hırıltılı
117 görüntüleme
Ş
Şule ..
30 Ocak 2026 22:14
Bebeğim 15 günlük ilk günden beri nefesi hırıltılı yutkunma sesi çıkarıyor bazen durup büyük nefesler alıyor burnu tıkalı gibi ses çıkıyor ama hiçbir şey yok. Serum fizyolojik yapsam da nazal nem kullansam da geçmiyor. Ne yapabilirim
L
Lena
30 Ocak 2026 22:22
Yenidoğanlarda bu hırıltı oluyor. Ben de endişelenmiştim doktora sordum normal, Ciğerlerinden gelmiyorsa korkma dedi. Siz kontrole gidince yine de belirtirsiniz içiniz rahatlar
İ
İ.E.
30 Ocak 2026 22:24
Hirilti cigerden gelmiyorsa cok panik yapmayin. Burun kanallari cok kucuk ve dar buyudukce duzelir, benim bebegim de oyleydi. Bazen sut ictikten sonra da hirilti yapabilir genizden. Derin nefesler arada almasi da normal. Benimki hala uyurken bile yapar. Ama akliniza takiliyorsa kontrolunde doktoruna bir durumu anlatin isterseniz.
Ş
Şule ..
30 Ocak 2026 22:25
Yenidoğanlarda bu hırıltı oluyor. Ben de endişelenmiştim doktora sordum normal, Ciğerlerinden gelmiyorsa korkma dedi. Siz kontrole gidince yine de belirtirsiniz içiniz rahatlar
Ş
Şule ..
30 Ocak 2026 22:26
Hirilti cigerden gelmiyorsa cok panik yapmayin. Burun kanallari cok kucuk ve dar buyudukce duzelir, benim bebegim de oyleydi. Bazen sut ictikten sonra da hirilti yapabilir genizden. Derin nefesler arada almasi da normal. Benimki hala uyurken bile yapar. Ama akliniza takiliyorsa kontrolunde doktoruna bir durumu anlatin isterseniz.
İ
İ.E.
30 Ocak 2026 22:31
Nefesini dinlemeye çalışmaktan helal oldum 😑
Ş
Şule ..
31 Ocak 2026 08:06
Ilk zamanlarda ben de oyleydim dibine girip dinliyordum saat basi. Uykusunda ic cekince ben de bir oh cekiyordum. Asiri endise annelikle yuklenen yeni bir surum maalesef. Kendinizi fazla yipratmayin bize anormal gelen cogu sey aslinda cok normal cikiyor gunun sonunda.
Yükleniyor...