Bunu Yaşayan Varmı Ne Olur Bir Akıl Verin 😔

148 görüntüleme
M

Mine T. ..

11 Nisan 2026 23:26
Bebeğim 22 haftalık ve uykularımız artık kabus gibi gece olmasını hiç istemiyorum diyebilirim. Bebegimin el ve bacakları okadar hareketli ki mümkün değil uykuya dalmasina izin vermiyor. El ve ayaklarını tutarak uyutmak durumunda kalıyorum. Gece boyu yarım saatte bir sıçrayarak uyanıyor biliyorum uykusu var gözlerini açamıyor ama vücudu buna izin vermiyor. O kadar hareket ediyorki uykusunda midesi ağzına geliyor ve kusuyor bir kere kusmuğu genzine kaçtı ve tıkandı gece 3 de allahtan uyandım gerçekten korkuyorum artık. Delirmek üzereyim bu neden olur bunu yaşayan birisi varmi ne olur bir akıl verin ne bel kaldı ne uyku . Kundak ve yarım kundak denedim şuan dönüyor ve içinde solucan gibi kıpır kıpır yatağın içinde debeleniyor asla istemiyor. Dalana kadar bekleyim dedim 45 dakika durduğumu biliyorum bıraktıktan en fazla 10 dakika sonra yine sıçrayarak uyanıyor 
A

Aslınur H.

11 Nisan 2026 23:36
Bizim de şu an öyle uyanık değil ama sürekli hareket halinde saat başı uyanıp pış pış yapıp tekrar yatıyorum çok yorucu gerçekten.
M

Mine T. ..

11 Nisan 2026 23:50
Aslınur Hacısüleymanoğlu
Bizim de şu an öyle uyanık değil ama sürekli hareket halinde saat başı uyanıp pış pış yapıp tekrar yatıyorum çok yorucu gerçekten.
Kesinlikle çok yorucu :(
P

Pelin A.

12 Nisan 2026 00:03
Bebeğinizin reflüsü var mı ? Gündüz uykuları nasıl ? Gündüz fazla uyanık kalıyor olabilir ? Zaten 4. Ay atağı içinde olmalısınız o ayda bebekler uyku gerilemesi yaşıyor zaten ama sizde ekstrası da var. Uyku tulumu giydirebilirsiniz. Müzik dinletmeyi deneyebilirsiniz. Ben bebeğime Murat tuğsuz müziklerini açıyorum uykuya dalarken sakinleşiyor. Çok uzun süre tutmayın, kademeli şekilde gevşetin. 4. Ay uyku açısından bizim içinde zor geçti 7. Aylık oldu kızım 2 haftadır uykularımız düzene girmeye başladı.
M

Merve D.

12 Nisan 2026 08:56
Benim bebeğim de çok hareketli sizin anlattığınız gibi çok yorucu iki bacağını tutmaya çalışıyor dönüyor elleri ile yüzünü gözünü kasıyor uyanıyor sürekli
M

Mine T. ..

12 Nisan 2026 11:13
Pelin Altundağ
Bebeğinizin reflüsü var mı ? Gündüz uykuları nasıl ? Gündüz fazla uyanık kalıyor olabilir ? Zaten 4. Ay atağı içinde olmalısınız o ayda bebekler uyku gerilemesi yaşıyor zaten ama sizde ekstrası da var. Uyku tulumu giydirebilirsiniz. Müzik dinletmeyi deneyebilirsiniz. Ben bebeğime Murat tuğsuz müziklerini açıyorum uykuya dalarken sakinleşiyor. Çok uzun süre tutmayın, kademeli şekilde gevşetin. 4. Ay uyku açısından bizim içinde zor geçti 7. Aylık oldu kızım 2 haftadır uykularımız düzene girmeye başladı.
Evet reflusu var doğduğundan beri reflu yatağında yatiyor ama artık dönüyor o yüzden sürekli kenarından düşüyor kayıyor yatağının altına koydum yukseltsin hemde geniş uyanmasın ondada yatakta 360 derece dönüyor ve kusuyor :( gündüz uykuları yine fena degil daha kolay dalıyor 2 saat aralıklarla uyuyoruz . Tamam teşekkür ederim bende deneyeceğim müzik hep pis pis açıyordum birde onu deneyeyim. Yapmayın yaa daha çok var yani :(
M

Mine T. ..

12 Nisan 2026 11:14
Merve Demir
Benim bebeğim de çok hareketli sizin anlattığınız gibi çok yorucu iki bacağını tutmaya çalışıyor dönüyor elleri ile yüzünü gözünü kasıyor uyanıyor sürekli
Ah bu bebisler gelişimlerini görmek harika ama bir okadar da yorucu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir