Bulaş Riski

73 görüntüleme
F

Firdevs D.

14 Mart 2026 15:39
Merhaba 37 günlük bebeğim var ben kendim üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum şuan. Doktor Klamoks Antibiyotik verdi bana ancak anne sütüne karisiyormus bazı maddeleri. Sadece maskeyle emziriyorum diğer bütün bakımlarını annem yapıyor . Dünden bu yana bebeğin burnunda bit tıkanıklık var yıkama yapıyoruz geçmiyor . Arada da öksürme ve hapşırma var. Bulaşmış olabilir mi bu konuda ne yapabilirim?
F

Firdevs S. ..

14 Mart 2026 16:13
Acilen doktora gidin bebeğiniz cok küçük büyük ihtimalle bulaşmıştır . sonrasında daha büyük sıkıntı çekmemek adına erken tedaviye başlarsınız. Hava vermekte işe yarayabilir ama ilk önce doktora danışmanlısınız çünkü bebeğiniz çok küçük
S

Seda Y.

14 Mart 2026 16:19
Benim bebeğim 34 günlük bende üst solunum enfeksiyonu geçirdim haliyle bebeğime de geçti öksürük vardı devamlı burun yıkama yaptık doktor takibindeydi. Rino pozitif geldi. Tabi çok küçük olduğu için ilaç falan zaten verilemiyor bol emzir ve burnu devamlı açık tut dediler. Ateş başlayınca hemen götürdük ve 3 gün yoğun bakımda kaldı önlem amaçlı ve dün yoğun bakımdan çıktı. Lütfen hemen doktora götürün hiç riske atmayın.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir