Buhar Makinası Nebuluzator Önerisi

119 görüntüleme
A

Arzu.G

3 Şubat 2026 16:00
Kafam çok karıştı taşınabilir mi yoksa sabit olandan mi kullaniyorsunuz? Memnun kaldığınız marka ürün önerebilir misiniz hanımlar
Damla B.

Damla B.

3 Şubat 2026 17:28
Kanz markasının taşınabilir olanını aldık memnunuz. Arkadaşımızda omron markasının sabit olanı var çok ses çıkardığını söylemişlerdi bu yüzden kanz aldık biz. Onlar da memnun ama taşınabilir olması çok daha iyi. Eğer düzenli kullanacaksınız sabitler daha iyi olur diye düşünüyorum ama hastalıktan hastalığa ise taşınabilir rahat oluyor
A

Arzu.G

3 Şubat 2026 17:30
@Damla Beşir ses ve performans olarak memnunsunuz değil mi kanzdan
Damla B.

Damla B.

3 Şubat 2026 17:35

Arzu.G

@Damla Beşir ses ve performans olarak memnunsunuz değil mi kanzdan

Evet öyle ses çıkarmıyor sadece hava üfleme sesi var hiç rahatsız etmedi bizi. İçinden ağızlık da çıkıyor 2 boy. Bebeğim oynarken yapabildim mesela bence rahattı kullanımı
A

Arzu.G

3 Şubat 2026 17:41
@Damla Beşir teşekkür ederim ebebekten alayım bugün varsa
Damla B.

Damla B.

3 Şubat 2026 21:56

Arzu.G

@Damla Beşir teşekkür ederim ebebekten alayım bugün varsa

Merhaba, ebebekte şu an kanzda indirim var 1 liraya düşmüş cihaz. Belki bakmak istersiniz ✨
A

Arzu.G

3 Şubat 2026 22:00
@Damla Beşir çok teşekkür ederim sizinle konuştuktan sonra gidip aldım evet çok güzel düşmüş fiyatı şansımıza 🤗 ihtiyacı olup bakmak isteyene de faydası olmuş olur iyi ki yazdınız 🌸
A

Arzu.G

3 Şubat 2026 22:02
@Damla Beşir hatta kullandık bile az önce dediğiniz gibi çok sessiz ve kullanışlı sağolun 🙏🌹
G

Gökçe N. B.

3 Şubat 2026 22:02
Nexusun taşınabilirini kullanıyorum yedek başlık ve hava maskesiyle geliyor ben memnunum seste çıkarmıyor
A

Arzu.G

3 Şubat 2026 22:06
@Gökçe Nur Bozkurt evet Nexus da aklımdaydı kullananlar memnunmus hep tesekkur ederim yorumunuz için ihtiyacı olan annelere seçenek olur 🌹
Damla B.

Damla B.

3 Şubat 2026 22:10

Arzu.G

@Damla Beşir çok teşekkür ederim sizinle konuştuktan sonra gidip aldım evet çok güzel düşmüş fiyatı şansımıza 🤗 ihtiyacı olup bakmak isteyene de faydası olmuş olur iyi ki yazdınız 🌸

Eğer indirimi yakaladıysanız ne mutlu ✨ umarım uzun vadede memnun kalırsınız ❤

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir