Bu Grip Virüsü İnfulucar mı Ne Lanetse
142 görüntüleme

Ecem A. D. ✅.
13 Ocak 2026 04:57
Oğlum 4 ay 15 günlük virüse yakalandık bitmeyen öksürek ateş o kadar üzgünüm ki doktoru şurup fitil filan verdi bu herkeste salgıj dedi yaşayan var mı

Betül �.
13 Ocak 2026 07:01
Bizde 3,5 yaşındayız Rsv ye yakandık 40 derece ateş,arkası kesilmeyen öksürük burun akıntısı.İlk 4 gün çok kötüydü bildiğiniz ateş yükselince çocuğum ölü gibiydi.Doktorumuzun verdiği iğneyi içtiğinde ateşi hemen düştü allahtan.Ateşi yükselmeye yakın Calpol veriyoruz düşmeyince 6 saat sonra Dolven.Dolveni de dirençli ateşlerde kullanmamızı söyledi.Çok geçmiş olsun o kadar zor ki ne iştah kalıyor ne enerjileri Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ecem A. D. ✅.
13 Ocak 2026 07:05
Amin amin bize calpol verdi sadece bide fitil oda ateş dusurucu yazıyor bide başka sıvı.bi ilaç ama çok zorlanıyoruz gece bir gıdım uyumadı inlemekten yavrum

Betül �.
13 Ocak 2026 07:07
Çok zor durum.İnce hafif şeyler giydirin.Öksürük krizi gelince kucağınızın alın pat pat vurun.Umarım tez vakitte geçer🙏🏻Size virüs nerden geldi acaba ?

Ecem A. D. ✅.
13 Ocak 2026 19:09
Eşimden, eşim cuma günü hastalandı . Ona dedim ki sen çok kötü öksürüyorsun annen gilde yat 4 5 gün en azından çocuğa bulaşmasın . Ben öyle dememişim ya cmt kayınvalidem Gil geldi o hasta olan eşimin odasına çocuğu sevme için kucaklayıp götürdüler . Bişi olmaz sadece grip dediler . Sonra çocuğum bi öksürmeye başladı ateşi oldu sabaha karşı işte . Bende mesaj attım bunlara Bidaha asla sizinle görüşmek istemiyorum diye.

Betül �.
13 Ocak 2026 19:20
Ayy çok geçmiş olsun.İnsanların işlerine illa bi burun sokan olacak 😂 Gülüyorum kusura bakmayın bizim eve de hastalık vs saymayıp geliyorlar çünkü yada kızım rsv atlattı yine geldiler ben grip oldum yine geldiler.Hep eşten kaynaklı cidden eşim çıkıp çocuk virüs yada siz hastasınız gelmeyin dese neyse de.Neyse konu konuşmaya çok müsait sesimi kapatıyorum 🤣😵💫🤫😮💨

Ecem A. D. ✅.
13 Ocak 2026 19:22
Ama ben çok ağır mesajlar attım yüz göz olduk ilk kez çocuğun yüzünü göstermeyi düşünmüyorum size sakın hastaneye gelmeyin polislik oluruz dedim o sinirle ama çocuğuma damar yolu açılırken sinirlerim boşaldı . Daha hala çocuk bu çocuk dediği daha bebek hasta oka ola büyüyecek diyorlar benim kaç gündür çektiğimi bir ben bir Allah bilir

Betül �.
13 Ocak 2026 19:31
Kesinlikle.Tabi ki hasta olacaklar ama bile bile hastalığa sürüklemek ayrı.Anneler hasta olmasın diye tüm önlemleri alırken büyükler bunları pek düşünemiyor tabii…

Ecem A. D. ✅.
13 Ocak 2026 20:05
Bilmiyorum bakalım sonumuz ne olacak