Bu Gelen Diş Midur 😣😣

247 görüntüleme
E

Ebru Ç.

17 Eylül 2025 09:40
Kızım bir anda uykusundan çığırarak ağlamaya başlıyor ve alt damağına bakınca iki beyaz çizgi gördüm beş ay bir haftadan selamlar🫣🫣🫣🫣 bu karanfil zeytinyağı olayı nedir deneyen var mı
Ö

Ömriye U.

17 Eylül 2025 10:08
Ben denedim dolapta tutuyordum çıkartıp sürüyordum ve bebeğimi rahatlatıyordu başka herhangi bir şey kullanmadım
İ

İpek B. Z.

17 Eylül 2025 10:42
Buzlukta dondurmayin lütfen, ilk başta rahatlatma sağlar ama sonra daha cok rahatsızlık verir buzlu uygulama. Diş kaşıyıcısı, müslin bez sogutup verin. Yeşil soğan sapı da iyi geliyor, ama sizin gözetiminizde kemirsin çünkü parçalayacak kadar güçlü kemiriyorlar bebekler.
Ö

Özge T.

17 Eylül 2025 14:58
İyi bir zeytinyağını çay tabağına koyup içine bikaç karanfil ezip dolaba koyuyoruz, jelimsi oluyor serçe parmağımı ona bandırıp oğlumun diş etlerine sürüyorum gülücükler saçıyor rahatlatıyor çokk tavsiye ederim
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

17 Eylül 2025 17:54
Lütfen donmuş soğan veya don anne sütü vermeyin 🥲 bunlar doğru değil.
Lütfen profilimdeki yazıyı okuyun 💕
E

Ebru Ç.

17 Eylül 2025 17:56
Bizim kıza karanfil etki etmedi sanırım napıcam bilmiyorum
F

Fatma S. ..

19 Eylül 2025 07:38
Temiz bir bezi ıslatıp verin çiğnesin dursun birde tetagil alın. Ne yaptıysam bizede fayda etmedi malesef en son ağrı kesici bile verdim yine rahatlamadı çocuk. Çok zor geçiriyoruz biz bu süreci. D vitaminini aksatmayın biraz daha kolaylaştırıyormuş dişlerin çıkmasını.
A

Ayşe V. ..

21 Eylül 2025 09:25
Tetagil ve jel denedim hiçbir işe yaramadı karanfil rahatlatıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir