Bu Damlayı Kullanan Var mı?

185 görüntüleme
G

Gülşen

6 Şubat 2026 18:33
Merhabalar bebeğimin yoğun gaz sancıları için nurse harvey’s colex adında bir şurup kullanmaya başladım. Kullanan var mı benimle tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
R

Rabiye C. E.

6 Şubat 2026 20:10
Merhaba kaç aylık biz kullanıyoruz bir aylıktan beri memnunuz rahatlatıyor üstten gaza daha çok etkili sanki bizde öyle oldu yani
M

Melike M.

6 Şubat 2026 20:14
Benim bebeğimde kolikti.Hiç bi işe yaramadı bizde.Ne kullandıysak boştu yani
G

Gülşen

6 Şubat 2026 20:18

Rabiye Cennet Eroğul

Merhaba kaç aylık biz kullanıyoruz bir aylıktan beri memnunuz rahatlatıyor üstten gaza daha çok etkili sanki bizde öyle oldu yani

3 haftalık bebeğim dün başladık epey rahatlattı ama yine de şurup olduğu için tedirgin oldum sizlerle paylaşmak istedim
G

Gülşen

6 Şubat 2026 20:19

Melike Molla

Benim bebeğimde kolikti.Hiç bi işe yaramadı bizde.Ne kullandıysak boştu yani

Ne zaman bitti kolik süreciniz
M

Melike M.

6 Şubat 2026 20:22

Gülşen Çopur

Ne zaman bitti kolik süreciniz

Bizimki [7.ayda](7.ayda) gündüzleri gazını kendisi çıkarır oldu.Ama gece gaz sorunu halaa bitmedi neyazıkki.(13 aylık şuan) bebeğim hala mercimek çorbası,karnabahar,brokoli,lahana,fıstık,nohut,fasulye bunların hiç birinin tadını bilmez.Bi kere mercimek çorbası verdiğimde deliye döndü aslaa uyumadı gece.Hiç veremiyorum halaaa
H

Hüsne D.

6 Şubat 2026 20:54
Benım bebegım kolık hıc bı ıse yaramadı ve ıcmekte ıstemedı bnde vazgctım vicol dıye damla vermst tadınu begndı knu kullnıyrum bıde probıyotık yanı sıra
R

Rabiye C. E.

6 Şubat 2026 20:58
Benim kızımda kolik üç buçuk aylığız tamamen bitirmedi ama gazını çokartmasına yardımcı oldu sanki ama hala ağlıyor ve sabrım azaldı iyice 🫩
G

Gülşen

6 Şubat 2026 23:24

Rabiye Cennet Eroğul

Benim kızımda kolik üç buçuk aylığız tamamen bitirmedi ama gazını çokartmasına yardımcı oldu sanki ama hala ağlıyor ve sabrım azaldı iyice 🫩

Allah kolaylık versin cidden insan onlar acı çektikçe ne yapacağını şaşırıyor
G

Gülşen

6 Şubat 2026 23:25

Melike Molla

Bizimki [7.ayda](7.ayda) gündüzleri gazını kendisi çıkarır oldu.Ama gece gaz sorunu halaa bitmedi neyazıkki.(13 aylık şuan) bebeğim hala mercimek çorbası,karnabahar,brokoli,lahana,fıstık,nohut,fasulye bunların hiç birinin tadını bilmez.Bi kere mercimek çorbası verdiğimde deliye döndü aslaa uyumadı gece.Hiç veremiyorum halaaa

Umarım bir an önce düzelir
M

Melike M.

6 Şubat 2026 23:55

Gülşen Çopur

Umarım bir an önce düzelir

Bu alanda uzman kişilerede götürdüm ama hepsi gazı var diyor başka bişey demiyor.Umarım zamanla geçerde kurtuluruz artık.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir