Bu Damlayı Kullanan Var mı?
185 görüntüleme
G
Gülşen
6 Şubat 2026 18:33
Merhabalar bebeğimin yoğun gaz sancıları için nurse harvey’s colex adında bir şurup kullanmaya başladım. Kullanan var mı benimle tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
R
Rabiye C. E.
6 Şubat 2026 20:10
Merhaba kaç aylık biz kullanıyoruz bir aylıktan beri memnunuz rahatlatıyor üstten gaza daha çok etkili sanki bizde öyle oldu yani
M
Melike M.
6 Şubat 2026 20:14
Benim bebeğimde kolikti.Hiç bi işe yaramadı bizde.Ne kullandıysak boştu yani
G
Gülşen
6 Şubat 2026 20:18
Merhaba kaç aylık biz kullanıyoruz bir aylıktan beri memnunuz rahatlatıyor üstten gaza daha çok etkili sanki bizde öyle oldu yani
G
Gülşen
6 Şubat 2026 20:19
Benim bebeğimde kolikti.Hiç bi işe yaramadı bizde.Ne kullandıysak boştu yani
M
Melike M.
6 Şubat 2026 20:22
Ne zaman bitti kolik süreciniz
H
Hüsne D.
6 Şubat 2026 20:54
Benım bebegım kolık hıc bı ıse yaramadı ve ıcmekte ıstemedı bnde vazgctım vicol dıye damla vermst tadınu begndı knu kullnıyrum bıde probıyotık yanı sıra
R
Rabiye C. E.
6 Şubat 2026 20:58
Benim kızımda kolik üç buçuk aylığız tamamen bitirmedi ama gazını çokartmasına yardımcı oldu sanki ama hala ağlıyor ve sabrım azaldı iyice
G
Gülşen
6 Şubat 2026 23:24
Benim kızımda kolik üç buçuk aylığız tamamen bitirmedi ama gazını çokartmasına yardımcı oldu sanki ama hala ağlıyor ve sabrım azaldı iyice
G
Gülşen
6 Şubat 2026 23:25
Bizimki [7.ayda](7.ayda) gündüzleri gazını kendisi çıkarır oldu.Ama gece gaz sorunu halaa bitmedi neyazıkki.(13 aylık şuan) bebeğim hala mercimek çorbası,karnabahar,brokoli,lahana,fıstık,nohut,fasulye bunların hiç birinin tadını bilmez.Bi kere mercimek çorbası verdiğimde deliye döndü aslaa uyumadı gece.Hiç veremiyorum halaaa
M
Melike M.
6 Şubat 2026 23:55
Umarım bir an önce düzelir