Bu Bir Atakmı? 10ay 25 Gunluk

70 görüntüleme
Melike P. E.

Melike P. E.

8 Nisan 2026 02:34
Oglum yaklasik 10-15 gundur asiri huysuz surekli

Mizmiz agliyor ve en kotusu ek gida hic bir sekilde yemiyor bayramda hastalandi hastayken bile cok guzel yemek

Yiyordu ve bianda kesildi hic bir seyi yemek istemiyor yerde durmuyor kucakta bile agliyor hatta genel olarak huzursuz gece bile bir saat icinde 3-4 defa uyanip meme istiyor memeyi aldigi anda uyuyor emzik gibi kullaniyor ama aglamaya basladimi cok zor susuyor normalde yanima yatirip emzirip uyutuyordum simdi saatlerce evde dolaniyoruz anca sakinlesip uyuyor puturlu gidalari direk cikariyor corba iciyordu onuda icmiyor sadcee anne sutu aliyor suan oda yeterli degildir ne yapicam bilmiyorum belkide ac oldugu icin agliyor ama herseyi denedim olmuyor 😔
S

Sibel O. A.

8 Nisan 2026 05:51
Benim kızım da şuan 10 ay 26 günlük ğeçtiğimiz hafta boyu sizin gibiydi , ek gıdaya başladığımız zaman bile pütürlü yediriyordum bu ara blend edip verdim yoğurtlu karışım yaparak sanki soğuk bir şeyler yemek iyi geliyor diye düşündüm damaklarına, eskisi gibi değil yemesi ve emmesi ama geçen haftaya göre bu hafta çok daha iyi , zorlamamak gerekiyor diyorlarya onu yapmaya çalıştım ama çok zordu , hatta düzenimiz bozuluyor gibi de oldu , ama bu hafta geçti gibi sanki. İnşallah tamamen geçer ,

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir