Bu Bebek Büyümüyor !
154 görüntüleme
F
Fatma Ö. D.
4 Şubat 2026 00:39
3 360 49 cm doğdu doğdu 18 gün küvezde yattı 3350 olarak geri coktı hastaneden sonra kontroller devam etti çok yavaş büyüyor sanki 62 cm saha yeni 6 kg olduk ve 5 aylık hastaneye gittiğimde bebekleri görüyorum benimki niye böyle diyorum ( çünkü ben 1.70 yapılı bir bayanım sanki bebek benim değil ) küçük geliyor gözüme anne sütü be daha 1 aydır 2 öğün mama içiyor hipp 120 cc zorla içiyor hele gündüzleri artık kabus gibi uyku düzeni hak getire hiç bir zaman gündüz yarım saat uyumuyo gece daha 2 aydır düzene girdi oda 12 den önce uykuya geçmiyor rutin demeyin herseyi yaptım benmi yanlış görüyorum bebeğimi üzülüyorum nerde hata yapıyorum minnok bir kızz :((
O
Ozlem
4 Şubat 2026 01:21
Bire bir aynıyız neredeyse 3300 doğdu 5 aylıkken 6 kg olduk. Dediğiniz gibi bende 1.74 yapılıyım. Meme reddi biberon reddi yaşadık. Sınırdan aldık hep kiloyu. Bende gördüğümde ister istemez diğer bebeklere bakıyorum ama bu beni üzmekten başka bir şey yapmıyor. Doktor her şeyinin iyi oldugunu söylüyor. Minyon oldugunu söylüyor. Artık kabullendim galiba. Çok şükür aktif bebek her şeyi güzel iştahlı değil sadece. İster istemez takıyoruz üzülüyoruz ama her bebiş bir değil maalesef. Hata yapmıyorsunuz üzülmeyin. Elinizden gelenin fazlasını yapıyorsunuz zaten. Uykusu belki ataktır. Belkide sizin stresiniz bebeğe geçiyordur
F
Fatma Ö. D.
4 Şubat 2026 02:14
Bire bir aynıyız neredeyse 3300 doğdu 5 aylıkken 6 kg olduk. Dediğiniz gibi bende 1.74 yapılıyım. Meme reddi biberon reddi yaşadık. Sınırdan aldık hep kiloyu. Bende gördüğümde ister istemez diğer bebeklere bakıyorum ama bu beni üzmekten başka bir şey yapmıyor. Doktor her şeyinin iyi oldugunu söylüyor. Minyon oldugunu söylüyor. Artık kabullendim galiba. Çok şükür aktif bebek her şeyi güzel iştahlı değil sadece. İster istemez takıyoruz üzülüyoruz ama her bebiş bir değil maalesef. Hata yapmıyorsunuz üzülmeyin. Elinizden gelenin fazlasını yapıyorsunuz zaten. Uykusu belki ataktır. Belkide sizin stresiniz bebeğe geçiyordur
O
Ozlem
4 Şubat 2026 08:52
Ben yesin de gelişşin die gözüne bakıyorum sanki hep aynı yerdeyim bu beni üzüyor gerçekten , evet hareketleri ve motor gelişimi şuan için iyi gidiyor ama ne bileyim annelik iç güdüsü ile üzülüyorum gerçekten yanlız değilim biliyorum ama neden böyle oluyor bilmiyorum:(