Bronşiyolit Tanısı ve Geçmeyen Yüksek Ateş
189 görüntüleme
F
Fitnat K.
2 Ağustos 2026 16:55
Merhabalar ben yeni katıldım aranıza sizlere acil bir soru sormam gerekiyor oğlum 15 gün önce ishalle başladı bu yolculuğumuz sonrasında öksürüğe çevirdi ve beş gün öncesi de bronşiyolit tanısı aldık ciğerlerine indigini durumunun antibiyotik ve buhar tedavisi ile geçebileceğini söyledi doktorumuz fakat beş gündür antibiyotik kullanıyoruz herhangi bir düzelme göremiyorum iki gün önce çok iyiydi bir gün sonra gün boyu tamamen kustu yemeyi reddediyor sadece su ve süt içiyor şu an için kusmamız geçti fakat dün akşam saatlerinde yine yüksek ateş öksürük gece boyu uykusuzlukla dönüş yaptı bugün de çok halsiz sürekli uyumak istiyor Öksürürken canı yanıyor Boğazını tutuyor direkt eliyle bu durumu yaşayanlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz çünkü yapabileceğim tüm çareler tükendi bir anne olarak çocuğumun bu şekilde acı çekmesine dayanamıyorum
Güncelleme…
Ateş 39.9 Calp ol vermeme rağmen düşmüyor gece boyu hep 39’da ateşimiz balgamlı bir şekilde öksürüyor sadece gövde kısmı ve alın kısmı çok sıcak ayakları ve bacakları normal
Güncelleme…
Ateş 39.9 Calp ol vermeme rağmen düşmüyor gece boyu hep 39’da ateşimiz balgamlı bir şekilde öksürüyor sadece gövde kısmı ve alın kısmı çok sıcak ayakları ve bacakları normal
S
Sultan ..
2 Ağustos 2026 19:42
Parol şurup iyi bir ateş düşürücü oneririm. Onun dışında serum fizyolojik ile burun temizliği yapın lütfen, Osman gonulalın youtube videoları var lütfen izleyin cok yardimci oluyor, cok gecmis olsun
Yükleniyor...