Bronşit

73 görüntüleme
İrem A.

İrem A.

9 Haziran 2026 01:18
Bebeğim 4 aylık ve bronşit oldu hastaneye götürdüm gerekli ilaçlar yazıldı kullanıyoruz. Evde buhar makinesi var günde iki defa veriyorum. Burun akıntısı var burnunu temizliyorum. Bronşit üzerinde ağırlaşır kalıcı olur diye korkuyorum ekstra tavsiyeniz var mı ?
E

Ece ..

9 Haziran 2026 01:24
Çok geçmiş olsun öncelikle umarın en kısa sürede kolay yoldan atlatırsınız. İzlediğim videolardan doktorların verdiği tavsiye gün içerisinde temiz hava alması üzerine her gün dışarı çıkartıp bebek arabasında gezdirirseniz bağışıklığı güçlenecektir.
İrem A.

İrem A.

9 Haziran 2026 01:45
Teşekkür ederim
Sibel Y.

Sibel Y.

9 Haziran 2026 03:31
Bize de öyle bir tanı konmuştu ama bizim bebeğin bogazında balgam vardı kendi atamadığı için hırıltılıydı sık sık burnunu açtım bulunduğu odayı havalandırdım bir hafta içerisinde düzelme gösterdi cigerlere inmemesi gerekiyor bizim ciğerlerimiz temiz çıktığı için başka bir doktor teşhis yanlış dedi🥺
Begüm A.

Begüm A.

9 Haziran 2026 07:27
Biz de tam 4. Ayda bronşit olmuştukve ilk başta normal soğuk algınlığı zannetti doktor ama öyle olmadığı ve yanlış tedavi uygulandığı için 3 gün sonunda ciğerlerine indi hastanede yattık 1 hafta .Beonşitin tekrarlayan bir şey olduğunu duydum ama çok şükür biz 8 aylık olduk bir daha öyle bir durum yaşamadım .Oda her zaman 50 60 arası nemli günde 2 defa havalandırıyorum her gün mutlaka dışarı çıkarıyorum hava soğuk dahi olsa ,peluş oyuncak vermiyorum, hasta insanlarla aynı ortama girmemesine dikkat ediyorum temas ettiği her şeyi de sık sık dejenfekte ediyorum tavsiyelerim bunlar bir de o dönemde çok burun temizliği yaptım şu an doktor çok gerek yok artık diyor haftada 2 kere duştan sonra yapıyorum bu kadar .Bence korkamayın zaten yapmanız gerekeni yapıyorsunuz buhar ve burnu temizleme en önemli şeyler ,Allah şifasını verir inşallah tez zamanda iyileşir 🌸
İrem A.

İrem A.

9 Haziran 2026 12:01
Teşekkür ediyorum çok sağ olun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir