Bozuk Yollar İçin Bebek Arabası

463 görüntüleme
S

Sümeyye

Premium Üye
9 Temmuz 2026 19:08
Merhaba bozuk yollar çakıl taşlı engebeli bozuk kaldırım yollarında bebeğimi sarsmayacak bir bebek arabası arıyorıö büyük veya hantal olması önemli değil mevcıtta zaten şehir için arabam var önerisi olan var mı?
Göktenur B.

Göktenur B.

9 Temmuz 2026 20:19
Süspansiyonlu moddelere bakın onlar bu tarz yollarda daha uygun oluyor
Göktenur B.

Göktenur B.

9 Temmuz 2026 20:24
Joie markasının bakın ben Chrome modelini kullanıyorum ağır bir araba ama sürüşü güzel
Fatima A.

Fatima A.

13 Temmuz 2026 14:13
Merhaba Cybex Balios modeli kullanıyoruz çok memnunum
İ

İpek B. Z.

13 Temmuz 2026 15:06
Kraft kenya cok hantal bence ama takır tukur yerlerde bile cok az sarsıyor, hatta özellikle öyle yerlerde sürüp uyuturdum küçükken.
S

Sümeyye

Premium Üye
13 Temmuz 2026 22:25
Fatima Ahmadzada
Merhaba Cybex Balios modeli kullanıyoruz çok memnunum
Cybex mios modeli var suan bende de ilk alırken düşündüğümüz hantal olmamasıysı ürün güzel ama avm ve düz zeminde bende priam modeline baktım ama cybex malum türkiyr şartların çok pahalı elimdekini almanyadan yarı fiyatından daha azına almıştım. Dediğiniz modelide inceleyeceğim ama türkiyede en son baya model yoktu
S

Sümeyye

Premium Üye
13 Temmuz 2026 22:26
Göktenur Bektaş
Joie markasının bakın ben Chrome modelini kullanıyorum ağır bir araba ama sürüşü güzel
inceleyeceğim teşekkürler
S

Sümeyye

Premium Üye
13 Temmuz 2026 22:27
İpek B Z
Kraft kenya cok hantal bence ama takır tukur yerlerde bile cok az sarsıyor, hatta özellikle öyle yerlerde sürüp uyuturdum küçükken.
Onuda bi inceleyeyim çok teşekkürler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir