Bozuk Demir İlacı
152 görüntüleme
B
Bircan
13 Aralık 2025 20:36
Merhaba. Hepimizin bildiği çok popüler bir markadan oğluma 4 aydır demir takviyesi veriyordum. Mat kırık beyaz rengi ve tatlı bir kokusu vardı bugüne kadar bir sorun yaşamadık ama son aldığım kutu bulanık renkli ve çok kötü kokulu çıktı. Eczane para iadesi yaptı ve ben başka bir eczaneden tekrar aynı ilacı aldım o eczaneden aldığımda aynı şekilde çıkınca markayı aradım ve içerik değişikliğine gittiklerini renk ve koku değişiminin normal olduğunu söylediler. Kullanabilirsiniz dediler. Ama popüler bir şikayet sayfasında bu şekilde yorumların çok olduğunu ve çoğu ailenin ilacı verdikten sonra değişimi farkettiğini bu süreçte de bebeklerde kızarıkların olduğunu iddia ettiklerini söyledim. Bu durumda ilacı kullanmak size kalmış dediler ürünlerinin arkasında duramadılar. Aynı demir ilacını kullanıp böyle bir değişim yaşayan var mı aranızda varsa ne yaptınız başka hangi markaya geçebilirim bu markanın d vitamininide kullanıyorduk ikisinide vereceğimi sanmıyorum artık.
D
Damla k.
13 Aralık 2025 20:38
Bizde de oldu aynı şeyler başka markaya geçtik
B
Bircan
13 Aralık 2025 20:42
Hangi markaya geçtiniz acaba
A
Ayşegül Ü.
13 Aralık 2025 20:48
Bestiron markasını tavsiye ederim, içeriği güzel ve bir sıkıntı yaşamadık. 2 farklı çocuk doktoru ve eczacımız önerdi.

Tuğba D.
13 Aralık 2025 21:10
Bizde sürekli bestiron kullanıyoruz bi sorun yaşamadık

Deniz M. G.
13 Aralık 2025 21:24
Siz hangimarkayı kullanıyordunuz acaba ?
H
Hümeyra T.
13 Aralık 2025 22:03
@Ayşegül Ünal bestiron markasını ilk defa bu app’de gördüm genelde ocean kullanılıyor. Ocean kullandığımdan beri bebeğim çok gazlı ve geceleri sık sık uyanıyor aşırı derecede gaz çıkartıyorum. İki gündür vermiyorum inşallah düzelir.😔oceanda da genelde sorun yaşamıyoruz diyorlardı ama her bünye farklı tabi. Bestironun yorumları nedir acaba ona geçeyim diye düşünüyorum
A
Ayşegül Ü.
14 Aralık 2025 04:53
@Hümeyra Tafran evet haklısınız ocean kadar popüler değil. Ferrum, sidefer, ocean daha bilindik. Çok güvendiğim bir çocuk doktoru var, ona gittiğimizde yan etki açısından en az riskli olanın ve bebekteki emilimi yüksek dolayısıyla kansızlığı önler dedi. D vitamininde ocean, demir ilacında bestiron dedi. Rutin gittiğimiz başka bir çocuk doktoru da bunu önerdi. Bizde etkisi şöyle oldu, oğlumun bağırsak hareketleri hızlandı. Önceden 8 günde bir kaka yapıyordu, şimdi 2 günde bir. Gaz konusunda bir sıkıntısını görmedim. Ama tabi dediğiniz gibi her bünyede farklı. İnşallah bebeğinize iyi gelir,sağlıkla büyüsün 🙏🏻🤍
H
Hümeyra T.
14 Aralık 2025 07:39
@Ayşegül Ünal çok teşekkür ederim🌸🙏