Boyun Eğriliği

326 görüntüleme
.

.....

29 Nisan 2026 08:48
Bebeğinde boyun eğriliği farkeden yaşayan varmı hep tek tarafa yatmak istiyor aynadan bakıyorum tek taraafa yatıyor boynu
Hilal .

Hilal ..

29 Nisan 2026 09:53
Merhabalar benim bebegim de hep kafasini saga doğru ceviriyordu. Sonra cocuk cerrahina goturdum. Tortikolizi varmış. Boyun ultrasonu ile de netleşti. Cok erken fark etmiştim. Yaklaşık 1 haftalıkti. Cerrahtan sonra fizyoterapiste götürdüm. Eğriliği [8.ayda](8.ayda) bitmişti. Şimdi 14 aylik
K

Kevser

29 Nisan 2026 10:01
Benim bebeğimde de vardı sola eğriydi tortikolis deniyor ftr uzmanıyla görüştüm egzersiz önerdi internette de videoları var onları yapmaya başladıktan çok kısa süre toparladı
.

.....

29 Nisan 2026 10:57
Hilal
Merhabalar benim bebegim de hep kafasini saga doğru ceviriyordu. Sonra cocuk cerrahina goturdum. Tortikolizi varmış. Boyun ultrasonu ile de netleşti. Cok erken fark etmiştim. Yaklaşık 1 haftalıkti. Cerrahtan sonra fizyoterapiste götürdüm. Eğriliği [8.ayda](8.ayda) bitmişti. Şimdi 14 aylik
Ben yeni fark ettim 6. Aydayiz çocuk doktiruna hemen çıkmak istiyorum ama insanlar herşeyi sorun ediyosun diyip beni deli ediyorlar
.

.....

29 Nisan 2026 10:58
Kevser
Benim bebeğimde de vardı sola eğriydi tortikolis deniyor ftr uzmanıyla görüştüm egzersiz önerdi internette de videoları var onları yapmaya başladıktan çok kısa süre toparladı
İnşallah toparlar benim kızım da çok korkuyorum
Hilal .

Hilal ..

29 Nisan 2026 11:20
Baskalarini dinlemeyin bosverin siz hemen egzersizlere başlatın
K

Kevser

29 Nisan 2026 14:04
Bence de korkmayın düzenli egzersizle çok güzel toparlar inşallah daha ayı da küçükmüş herkes birşey söyler boşverin bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir