Boyun Eğriliği
326 görüntüleme
.
.....
29 Nisan 2026 08:48
Bebeğinde boyun eğriliği farkeden yaşayan varmı hep tek tarafa yatmak istiyor aynadan bakıyorum tek taraafa yatıyor boynu

Hilal ..
29 Nisan 2026 09:53
Merhabalar benim bebegim de hep kafasini saga doğru ceviriyordu. Sonra cocuk cerrahina goturdum. Tortikolizi varmış. Boyun ultrasonu ile de netleşti. Cok erken fark etmiştim. Yaklaşık 1 haftalıkti. Cerrahtan sonra fizyoterapiste götürdüm. Eğriliği [8.ayda](8.ayda) bitmişti. Şimdi 14 aylik
K
Kevser
29 Nisan 2026 10:01
Benim bebeğimde de vardı sola eğriydi tortikolis deniyor ftr uzmanıyla görüştüm egzersiz önerdi internette de videoları var onları yapmaya başladıktan çok kısa süre toparladı
.
.....
29 Nisan 2026 10:57
Merhabalar benim bebegim de hep kafasini saga doğru ceviriyordu. Sonra cocuk cerrahina goturdum. Tortikolizi varmış. Boyun ultrasonu ile de netleşti. Cok erken fark etmiştim. Yaklaşık 1 haftalıkti. Cerrahtan sonra fizyoterapiste götürdüm. Eğriliği [8.ayda](8.ayda) bitmişti. Şimdi 14 aylik
.
.....
29 Nisan 2026 10:58
Benim bebeğimde de vardı sola eğriydi tortikolis deniyor ftr uzmanıyla görüştüm egzersiz önerdi internette de videoları var onları yapmaya başladıktan çok kısa süre toparladı

Hilal ..
29 Nisan 2026 11:20
Baskalarini dinlemeyin bosverin siz hemen egzersizlere başlatın
K
Kevser
29 Nisan 2026 14:04
Bence de korkmayın düzenli egzersizle çok güzel toparlar inşallah daha ayı da küçükmüş herkes birşey söyler boşverin bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz
Yükleniyor...