Boyun Eğmesi

125 görüntüleme
D

Damla C. G.

9 Temmuz 2025 21:32
Bebeğim 3 ay 23 günlük ve başı çok hafif sağa doğru ama kafasını dik tutabiliyor tummy time da vakit geçirirken dik ama kucakta durduğunda hafif sağa doğru yatık geçer mi yoksa yeni kafasını tuttuğu için mi
A

Ayşe E.

9 Temmuz 2025 21:48
Bebeğiniz uyurken hep sağına mı çeviriyor başını
D

Damla C. G.

9 Temmuz 2025 21:53
Sağa çevirirdi bende sıklıkla görünce o halini sola döndürmeye başladım ama hep sağa yatardı
A

Ayşe E.

10 Temmuz 2025 11:29
Benim kızımda öyle hep sağa yatıyor kafasını eğri etmiş artık
A

Ayşe E.

10 Temmuz 2025 11:29
Kucaktayken bile sağdan bakıyor kızım sizinki soldan mı bakıyor
D

Damla C. G.

10 Temmuz 2025 16:03
Evet bizimki de hep sağdan
G

Gülbahar T.

10 Temmuz 2025 20:16
Benim bebeğimde 5 aylık aynı şekilde başını da eğiyor bu hafta fizik tedavi doktoruna götürdüm taramaya da girdi . Taramada bişey çıkmadı iki boyun kasına da baktılar eşit uzunlukta dediler fakat anne zayıf ve karnının iç hacmi küçükse eğer bebeğin anne karnındaki konumundan kaynaklı oluyormuş 3. Ay sonrası belirgin şekilde farkediliyormuş.
Öneri olarak tortikolis yazın egzersizler var onları yapmamızı söylediler birde yastığı var onu kullanın dediler .
G

Gülbahar T.

10 Temmuz 2025 20:20
Bebeğimde tortikolis yok bu arada ama egzersizlerini önerdi doktor hızlı iyilesme sağlar dedi.
D

Damla C. G.

10 Temmuz 2025 20:20
Çok teşekkür ederim öneriniz için araştıracağım hemen bende
G

Gülbahar T.

10 Temmuz 2025 20:25
Rica ederim
D

Duygu Ç. ..

6 Ağustos 2025 08:54
Dün akşama kadar benimkinde de hiç bir şey yoktu birden başını sağa eğmeye başladı kafasında düzlük var ama Dr gündüz sağa yatırın gece ise düz yatırmaya devam edin dedi kasılıyor gibi buradaki yorumlardan yardımla biraz daha araştırdım tummy time yapıyorduk çok güzel şimdi direk karnının üzerine yatıyor ama sürekli değil kendine geliyor yine de ilk çocuğum biraz heyecan yapıyorum ister istemez
D

Damla C. G.

6 Ağustos 2025 09:37
Evet bende tummy time yaptırdım düzenli sağ sola çevirme hareketleri yaptım şimdi artık düzeldi çok şükür

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir