Boyu mu Uzun ?

146 görüntüleme
H

Hatice K.

25 Temmuz 2025 18:51
Bebeğim 3300 doğdu ama biz sarılığı ağır geçirdik 2900e düştü 3.gün kilosu. doktorlarımızda hep o kilodan değerlendirdi. boyu 48 cm doğdu.
Doğduğundan beri herkes zayıf zayıf diyor ama doktorlar iyi diyor.
şuan 7 ay 23 günlük 8.300 gr. boyu 73-74cm falan.
birde yüzü çok minyon kilosu hep bacaklarında ve göbeğinde. o yüzden herkes yüzüne bakın ay küçücük ne zayıf diyorlar da hiç yanaktan kilo almaz. artık sinirim bozuluyor.
H

Hatice K.

25 Temmuz 2025 18:52
bu arada kız bebek
Nazife .

Nazife ..

25 Temmuz 2025 18:56
Çevresel faktörler ger zaman bir yorum bulur hatice hanım bebeğiniz sizin de belirtiğiniz üzere doktorunuz bulunduğu duruma normal demiş Allah sağlığına zeval vermesin. Benim bebeğim de aynı civarda 6 aylık 9 küsür kilo ve 71 cm boyu var. Etliyiz mutluyuz. :)
H

Hatice K.

25 Temmuz 2025 19:00
maşallah bebeğinize 🧿çok hareketli bebeğim kilo alımı da kötü değil aslında ama vallahi canıma tak ediyor bazen. daha 4 bıçuk aylıkken masadan sofra örtüsünü falan çekerdi çığlıklar falan şuan hiç tutamıyorum
Büşra A.

Büşra A.

25 Temmuz 2025 20:18
Kız maşallah benim kızım 13 aylık 8800 falan 🤣🤣 daha nee? 😅 daha ne olacak Allah aşkına ağzına zorla 2 kaşık yemek sokuyorum asla yemek yemek istemiyor
Büşra A.

Büşra A.

25 Temmuz 2025 20:19
Zayıf diye üzülmüyorum açıkcası canı içinde keyfi istedi mi yiyo hayatta her şeyi kontrol edemeyiz 🤷🏻‍♀️
Ozlem S. Ş.

Ozlem S. Ş.

25 Temmuz 2025 20:24
Toplum olarak tombul Bebek fantezimiz var 🥰 neden anlamıyorum aldırmayın dr iyi dediyse gerisi hiç önemli değil

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir