Boy Uzaması

121 görüntüleme
C

Cansu K.

23 Temmuz 2025 11:35
Merhabalar bebeğim 13 aylık 71 cm boy kısalığı sebebiyle doktora gittim kansızlıkta vardı çölyak şüphelendi sonra ben başka doktora götürdüm o doktor da bana bu çocuk çölyak olamaz kilosu gayet iyi ishali vs yok dedi ama içim hala rahat değil uzamamasının sebebi nedir acaba ? Baba anne hesabına göre hedef boyu 1.90 falan çıkıyor dediler
S

Semanur Ş.

23 Temmuz 2025 11:48
Trioidleri ne durumda d vitamini yeterli mi kalsiyum seviyesi nasıl bunlara da bakıldı mı
C

Cansu K.

23 Temmuz 2025 11:49
Cerrahpaşa da tetkitleri yapıldı kansızlık dışın da birşey görmedi boyu için kısa dedi ama özelde ki doktor sınır da altın da değil dedi yani kalsiyum iyi vitaminleri de iyi
S

Semanur Ş.

23 Temmuz 2025 11:54
Hani normalde genetik olur böyle durumlar eğer yeterli şekilde dışardan kalsiyum alıyorsa düzenli d vitamini kullanıyorsa genetiktir ailede kısa var mı sizin tarafta veya baba tarafında
C

Cansu K.

23 Temmuz 2025 12:00
Öyle kısa olan biri yok herkes 1.80 üstü yani bir anda uzar diyenler de var bilmiyorum ya üsülüyorum
Ş

Şifa Ş.

2 Ağustos 2025 20:37
Benim kızımda 12 aylık 74 cm bana da kış gelşuor çevreye göre.Siz bir şey buldunuz mu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir