Boy Kısalığı
375 görüntüleme
Ç
Çağla y.
26 Haziran 2026 01:51
Kızım 14 aylık ve boyu 72cm doktor yaşıtlarının gerisinde boy konusunda neredeyse alt sınırda dedi. Çok kafama taktım ve üzüldüm var mı bizimle aynı durumda olanlar? Baba da bende çok uzun boylu insanlar değiliz.
M
MK ..
26 Haziran 2026 08:20
Merhabalar benimde bebeğim boy olarak biraz kısa eşimde bende uzun değiliz doktorumuz sağlığı gayet yerinde sıkıntı yok dedi ebemiz de armut dibine düşer anne baba minyon size benzeyecek elbette dedi ben sıkıntı yapmıyorum açıkcası boy ve kiloya
H
Hatice A.
26 Haziran 2026 08:26
Boy anne baba ortalamasına göre oluyor genelde. Tek yapabileceğiniz balık yağı vermek olur. İki yaşa kadar verilen omega desteği genetik olan boya bir tık fayda ediyor diye bir araştırma okumuştum.
Deneyebilirsiniz, hem göz ve beyin gelişimini destekler hem de kalp sağlığını.
Ocean, Möllers bunları deneyebilirsiniz

Damla B.
26 Haziran 2026 08:28
Benim kızımın için de boy kilo az dedi gittiğimiz doktorlar. Argivit şurup verdi doktorumuz boy ve kilo alımına destek olsun diye. Doktorunuza sorabilirsiniz belki
Ç
Çağla y.
26 Haziran 2026 15:56
Hepinize teşekkür ederim 🙏🙏
Ç
Çağla y.
26 Haziran 2026 21:52
Boy anne baba ortalamasına göre oluyor genelde. Tek yapabileceğiniz balık yağı vermek olur. İki yaşa kadar verilen omega desteği genetik olan boya bir tık fayda ediyor diye bir araştırma okumuştum.
H
Hatice A.
27 Haziran 2026 07:31
Möllers aldım her gün kullanılması gerektiğini söyledi doktor ama her gün ve 2 yaşına kadar pek kafama yatmadı.Haftada iki kez balık yese yeter dedi aynı zamanda doktor.Kafam karıştı
Bunu eczacı bir anne olarak söylüyorum
Ç
Çağla y.
28 Haziran 2026 03:11
Önerilen dozda her gün kullanabilirsiniz. Omega ve probiyotik desteği ömür boyu kullanılabilecek takviyeler içiniz rahat olsun.
Ç
Çağla y.
28 Haziran 2026 22:00
Önerilen dozda her gün kullanabilirsiniz. Omega ve probiyotik desteği ömür boyu kullanılabilecek takviyeler içiniz rahat olsun.
O
O.T.
Premium Üye
28 Haziran 2026 22:19
Merhaba genetik olabilir mi sizin boylarınız nedir ?
Ç
Çağla y.
28 Haziran 2026 22:20
Merhaba genetik olabilir mi sizin boylarınız nedir ?
H
Hatice A.
28 Haziran 2026 22:48
Tadını beğenmedi sürekli püskürtüyor 😓
genelde ocean portakal aromalı olanı kullananlar memnun eğer denemek isterseniz aklınızda bulunsun
H
Hafsanur B. ..
2 Temmuz 2026 23:20
Bizde de aynı durum var ne yapacağımı bilmiyorum
Yükleniyor...