Boy Kilo Sorunu
104 görüntüleme
E
Esra S.
9 Mart 2026 00:13
Bebeğim 20 aylık erkek 3200 dk şuan 9800 ,
5 aydır hiç kilo almıyor, yemek yemeyi sevmiyor ,boyu da 87 cm gelişimi nasıl alt sınırdan biliyorum. ne yapmam gerek ltf yardım eder misiniz konusunda uzman diyetiysen varsa özellikle😌
5 aydır hiç kilo almıyor, yemek yemeyi sevmiyor ,boyu da 87 cm gelişimi nasıl alt sınırdan biliyorum. ne yapmam gerek ltf yardım eder misiniz konusunda uzman diyetiysen varsa özellikle😌
İ
İrem K.
9 Mart 2026 00:50
Benim bebeğim de 3300 doğdu 9 aylık ve 7kg 72cm yani doğduğundan beri aylık 300-400 gram aldı sadece çözümü varsa ben de bekliyorum hem gastroloji hem alerji doktoruna takipliyiz kilo aldıran sıvı mamalardan verecek bu hafta bize ayrıca demir takviyesini arttırabilirsin iştah açıyor
A
Arzu.G
9 Mart 2026 01:16
Demir B12 ve d vitamini değerleriniz nasıl ? İştahsızlık yapıyor özellikle demir eksikliği. Benim oğlum da çok uzun zaman persentilde sinirlardaydi hep istahsizdi zaten ama değerleri de düşünce kilo hiç alamıyordu .önce detaylı bir tahlille takviyelere başladık aynı zamanda da öğünlerine sağlıklı yağlar kilo aldıran besinler ekledim .yani yediği miktar degismiyordu ama içeriğini özellikle karbonhidrat ve sağlıklı yağlardan zengin tuttum ogunlerini atom tarifler var bilirsiniz onlardan ara öğünler yaptım falan .değerleri normale döndüğü zaman iştahı da arttı biraz .şuan çok şükür hastalık vs olmadığı sürece yemesinde sorun olmuyor kilosu boyu da normal değerleri yakaladı [sayılır.sizin](sayılır.sizin) zaten gelişimde bir sorun yok 87 cm ayına uygun bir boy kilosu için de kan degerlerine baktırın mutlaka hiçbir sorun yoksa atom tarifler deneyin sevdiği yiyecekleri farklı menulerle sunun anne sütü ya da mama alıyorsa azaltın özellikle gündüz için
E
Esra S.
9 Mart 2026 10:39
Vitaminlerini aksatmıyorum d , demir , balık yağı ,alerji açısından kan tahlili yapıldı 9 aylıkken ve yumurta ve süt alerjisi çıktı ,o günden sonra tahlil yapmamaya karar verdim . Bilmiyorum biraz üzülüp yaptırmam gerekecek sanırım . diş döneminde yemiyor ne yapsam o da uzun sürüyor sağlıklı ne varsa yediriyorum az da olsa bakalım bu ay değişim olacak mı geçmişi değiştiremeyeceğiz zaten .
E
Esra S.
9 Mart 2026 11:24
Birde gece sürekli emmek için uyanıyor ve öğleden önce birşey yemiyor gastroloji bunun neden olduğunu söylemişti