Boy Kilo
231 görüntüleme
Ç
Çiçek ..
18 Ağustos 2026 23:19
Doğum kilosu 3100 14 aylık 7700 kilo boy da 75 hiçbir şey yemiyor nerdeyse iştah için önerebileceğiniz bir şey var mı tüm tahlilleri de iyi çok şükür
İ
İrem K.
19 Ağustos 2026 00:11
Neredeyse aynıyız benimki de 14 aylık 3300 doğdu ve şuan 8500 kg ama 3 aydır her gece mamasının içine hazır gece muhallebileri oluyorya onu katıyorum biraz kabız oluyor diye de zeytinyağı ekliyorum bence o bebeğime kilo aldırdı ben bu zamana kadar hiç hazır muhallebi vermemiştim zararlı olduğunu düşünüyordum ama napiyim çok zayıf hiçbir şey yemiyor. 120 ml suya 4 ölçek mama 2 ölçek de muhallebi ekliyorum 100 falan anca içiyor bazen sabaha karşı da uyanıyor açlıktan o zaman da aynısını yapıyorum hatta gün içinde hiç yemeden aç uyursa yine öyle mama yapıyorum o zaman uzun uyuyor içmezse 20 dk da uyanuyor açlıktan bi deneyin isterseniz
İ
İrem K.
19 Ağustos 2026 00:12
Ben de park bahçe avm ekran ne varsa deniyorum yesin diye masaya da ailecek oturuyoruz ama yok yani genelde pankek yapıyorum şekerli falan güzel olsun da yesin diye parkta 1 tane sallanırken yiyor
Ç
Çiçek ..
19 Ağustos 2026 00:14
Neredeyse aynıyız benimki de 14 aylık 3300 doğdu ve şuan 8500 kg ama 3 aydır her gece mamasının içine hazır gece muhallebileri oluyorya onu katıyorum biraz kabız oluyor diye de zeytinyağı ekliyorum bence o bebeğime kilo aldırdı ben bu zamana kadar hiç hazır muhallebi vermemiştim zararlı olduğunu düşünüyordum ama napiyim çok zayıf hiçbir şey yemiyor. 120 ml suya 4 ölçek mama 2 ölçek de muhallebi ekliyorum 100 falan anca içiyor bazen sabaha karşı da uyanıyor açlıktan o zaman da aynısını yapıyorum hatta gün içinde hiç yemeden aç uyursa yine öyle mama yapıyorum o zaman uzun uyuyor içmezse 20 dk da uyanuyor açlıktan bi deneyin isterseniz
İ
İrem K.
19 Ağustos 2026 00:16
Ben artık işin yarar zarar boyutunu geçmişim yeter ki bir lokma yesin diye her şeyi deniyorum ama malesef iştah sıfır
K
Kübra B.
19 Ağustos 2026 00:18
Tüm tahlilleri normal demişsiniz doktor da bişey demiyorsa lütfen kilo takıntılı olmayın zaten 1 yaşından sonra kilo alımları ilk zamanlar ki gibi olmuyor olsa zaten normal olmaz. Zamana bırakarak siz karşısında yiyerek onun önüne koyup oynamasına tatmasına döküp saçmasına izin vererek deneyebilirsiniz. Diş dönemi atağı derken çoxukların en kolay iştahı etkileniyor. Umarım yoluna girer sağlıklıysa doktor yolunda diyorsa zayıf diyenlere kulağınızı kapatın geçin.
Ç
Çiçek ..
19 Ağustos 2026 00:19
Bi deneyin gece muhallebisini bide yemeklerine extra tereyağ zeytinyağı falan atın hatta benimki Hindistan cevizi yağını çok seviyor donuk şekilde kaşığa veriyorum onu yiyor hergün bu yağlar da kilo yapıyor yoksa 5 kilo falan anca olurdu bebeğim 3 tatlı kaşığı çorba yiyor sadece
Ç
Çiçek ..
19 Ağustos 2026 00:20
Tüm tahlilleri normal demişsiniz doktor da bişey demiyorsa lütfen kilo takıntılı olmayın zaten 1 yaşından sonra kilo alımları ilk zamanlar ki gibi olmuyor olsa zaten normal olmaz. Zamana bırakarak siz karşısında yiyerek onun önüne koyup oynamasına tatmasına döküp saçmasına izin vererek deneyebilirsiniz. Diş dönemi atağı derken çoxukların en kolay iştahı etkileniyor. Umarım yoluna girer sağlıklıysa doktor yolunda diyorsa zayıf diyenlere kulağınızı kapatın geçin.
İ
İrem K.
19 Ağustos 2026 00:21
Teşekkür ederim yorumunuz için bizimki de Hindistan cevizi yağını seviyor her gün vermekte sıkıntı olur mu

Yeter A.
19 Ağustos 2026 00:39
İ
İrem K.
19 Ağustos 2026 00:43
Muhallebi ne dıye gecıyor yanı hazır olanlardansa ismi nedir acbaa

Yeter A.
19 Ağustos 2026 00:52
Benım bebegım mama içiyor mamasını katsam olur mu acaba
Yükleniyor...