Boy Kilo

235 görüntüleme
D

Dilan D.

17 Temmuz 2026 22:34
Kızım 2 yaşında 2870 kg 47 cm doğdu şimdi 80 cm 10 kg yemekte aşırı derecede seçici sadece yoğurtlu pilav yoğurtlu makarna tahin pekmez yiyor böyle döngüdeyiz demir ve D vitamini kullanıyorum bu değerler düşük çıktığı için 1 hafta öncede balık yağı aldım faydası olur dimi ya çok canım sıkılıyor anne olarak elimde değil çok kafaya takıyorum

Ç
M

Mushviga M.

17 Temmuz 2026 22:41
Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin.Doktorunuza danışdıysanız,elbet bir sorun görmemiş.

Ben kendim için bir soru sorayım size,1 yaşına kadar herşeyden tattırdınızmı?
E

Ece ..

17 Temmuz 2026 23:09
Mushviga Mammadsalahova
Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin.Doktorunuza danışdıysanız,elbet bir sorun görmemiş.

1 yaşına kadar bal yasak, 2 yaşına kadarda tuz onun dışında bir kısıtlama yok bildiğim kadarıyla
E

Ece ..

17 Temmuz 2026 23:11
Omega 3, eğer haftalık balık yediremiyorsanız zeka gelişimi açısından da çok faydalı çok iyi yapmışsınız. Boy kilo konusu birazda genetik hiç kafanıza takmayın kan değerleri güzelse zamanla bebeklerin damak zevkleri değişebiliyor kilolu bebek sağlıklı demek değil zaten
D

Dilan D.

17 Temmuz 2026 23:18
Ece
Omega 3, eğer haftalık balık yediremiyorsanız zeka gelişimi açısından da çok faydalı çok iyi yapmışsınız. Boy kilo konusu birazda genetik hiç kafanıza takmayın kan değerleri güzelse zamanla bebeklerin damak zevkleri değişebiliyor kilolu bebek sağlıklı demek değil zaten
Evet tabiki öyle ilk önceliğim sağlıklı olması aslında kiloyu dert etmiyorum vitamin almasını istiyorum sebze et tavuk bunlarıda yesin istiyorum o yüzden kafama takıyorum cevabınız içinde çok teşekkür ederim 🫠
D

Dilan D.

17 Temmuz 2026 23:22
Mushviga Mammadsalahova

Amin teşekkür ederim doktorumuza danışmadan hareket etmiyorum 2 buçuk ay önce kan tahlili yapıldı demir ve D vitamini çok düşük çıktı büyüme persentili olarakta geriden geliyoruz boy uzaması özellikle çok yavaş onun içinde balık yağını araştırdım doktorumuza sordum onun önerdiği markayı aldım.1 yaşına kadar çok güzel yiyordu aslında et tavuk sebze çorbası her şeyi tattırdım yaklaşık olarak 8 aydır böyleyiz yeme isteği yok
M

Mushviga M.

17 Temmuz 2026 23:33
Ece
1 yaşına kadar bal yasak, 2 yaşına kadarda tuz onun dışında bir kısıtlama yok bildiğim kadarıyla
Tuzu 1 biliyorum ben.Bal evet yasak.Domates ve asitli bazı yiyecekler de galiba 1 den sonra
E

Ece ..

17 Temmuz 2026 23:39
Mushviga Mammadsalahova
Tuzu 1 biliyorum ben.Bal evet yasak.Domates ve asitli bazı yiyecekler de galiba 1 den sonra
Domatesi kabuğu soyulmuş olarak 9 aydan itibaren verebiliyorsunuz. Takip ettiğim doktorlar tuzu son araştırmalara göre 2 yaşından önce böbrek gelişimi emilime yeterli olmadığından önce önermiyorlar.
M

Mushviga M.

17 Temmuz 2026 23:42
Ece
Domatesi kabuğu soyulmuş olarak 9 aydan itibaren verebiliyorsunuz. Takip ettiğim doktorlar tuzu son araştırmalara göre 2 yaşından önce böbrek gelişimi emilime yeterli olmadığından önce önermiyorlar.
Benim kızımda tadımlık yemekleri yemiyor nerdeyse.Zorlamak ta istemiyorum.Yoğurt hiç sevmedi.Kuzu eti verdim ,kıymasını da verdim sevmiyor ve ya alışamıyor anlamıyorum
M

Mushviga M.

17 Temmuz 2026 23:43
Dilan Demir
Amin teşekkür ederim doktorumuza danışmadan hareket etmiyorum 2 buçuk ay önce kan tahlili yapıldı demir ve D vitamini çok düşük çıktı büyüme persentili olarakta geriden geliyoruz boy uzaması özellikle çok yavaş onun içinde balık yağını araştırdım doktorumuza sordum onun önerdiği markayı aldım.1 yaşına kadar çok güzel yiyordu aslında et tavuk sebze çorbası her şeyi tattırdım yaklaşık olarak 8 aydır böyleyiz yeme isteği yok
İnşallah düzelir.Sıkmayın canınızı.Rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin
D

Dilan D.

18 Temmuz 2026 10:17
Mushviga Mammadsalahova
İnşallah düzelir.Sıkmayın canınızı.Rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin
Aminn çok teşekkür ederim sizde sağlıkla büyütün inşallah 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir