Boy-kilo

183 görüntüleme
E

Elif K.

20 Haziran 2025 11:18
Ayın 1inde 4. Ayımıza giriyoruz..2950 gram doğdu her ay 1er kilo aldı ama son 1 ayda 400 gram almış..anne sütü+mama destekli gidiyoruz..3 4 gündür hafif ishal de olduk..az önce sağlık ocağından geldim kontrol için gitmiştik az kilo aldığını söyledi hemşire hanım ve geçen aya göre boyu da uzamamış..aynı durumu yaşayan varmı acaba
G

Gülistan T. ..

20 Haziran 2025 11:32
Benimde bebeğim şuan 4 aylık 2 buçuk aylıkken tarttığımızda 5.820 Gr çıktı dün aşıya götürdük 5350 Gr olmuş.kilo alması önemli değildi vermesi beni şaşırttı mama veriyorum içmiyor sürekli emziriyorum da. bizde de ishal durumu var sanki diş sancısı çekiyor bence emzirdiğim zamanda göğsümü ısırıyor sürekli. Bizde sizinle aynı durumu yaşıyoruz şuan sebebini bilmiyorum tam olarak
F

Fatma S. ..

20 Haziran 2025 11:35
Bu kilo olayını hiç anlamadım. Bizde aynı sizin kilo almışız ama kimse az kilo almış demedi. Şimdi sorun sizin sağlık ocağında mı yoksa bizim sağlık ocağında mı. 3135 doğum kilosu şuan 8000 6. 5 aylık erkek . Mama ağırlıklı ama anne sütü de var. Boyu zaten hiç sormayın bırakın uzamayı Benimki kısaldı. 68 den 67 ye düştük biz. 😂
E

Elif K.

20 Haziran 2025 11:35
İshal olunca sıvı kaybı oluyor haliyle kilo kaybı da olabilir bizim 3 4 gündür ishal ve hafif kusmalarımız oldu mesela..viral olabilir dedi Dr probiyotik damla ve ishal maması kullandım düzeldi..hipp mama kullandım hep ama az kilo alması ve boyunun uzamamsı üzdü beni
E

Elif K.

20 Haziran 2025 11:36
Acaba sorun sağlık ocaklarında mı 😂😂Dr aptamil conformil mama kullan dedi özel bir mama sanırım onu deneyeceğim bir de ..
E

Elif K.

20 Haziran 2025 11:37
Bence biraz da abartıyorlar gibi geliyor bana çünkü her bebeğin gelişimi farklıdır büyüme gelişmesi de biraz genetik yatkınlığa da bağlı diye düşünüyorum..bu aylarda günde 15 20 gram alması gerekir bilemedim doktor da normal dedi bana ama
F

Fatma S. ..

20 Haziran 2025 11:44
Kaç kilo olsun istiyorlar anlamadım😂
E

Elif K.

20 Haziran 2025 11:47
Dünya sağlık örgütünün kriterlerine göre hesaplıyorlar belkide ama her bebeğin gelişimi aynı değil bakalım ben kendi doktoruma sorup aptamilin o mamasını deneyeceğim bakalım nolur
F

Fatma S. ..

20 Haziran 2025 11:54
1 ay sonra gittiğimde bende sorayım bakayım doktor ne diyecek
E

Elif K.

20 Haziran 2025 11:59
Ben 10 gün sonra gidicem normalde ama kafama çok takıldı muhtemelen yarın giderim kontrole hemde sorarım ..gidersem yazıcam buraya yine 🙂
F

Fatma S. ..

20 Haziran 2025 12:10
Çok sevinirim teşekkür ederim 😊
E

Elif K.

21 Haziran 2025 09:33
Ben bugün kontrole gittim doktor bey baş çevresini 39.5, boyunu ise 60 cm ölçtü ayına göre gelişiminin gayet iyi olduğunu takılacak bir durum olmadığını söyledi çok rahatladım 1 ay sonra kontrole çağırdı gerekirse kan tahlili de isteriz dedi..hip kullanıyordum gaz olunca Aptamil önerdi bakalım deneyeceğiz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir