Boy

82 görüntüleme
Z

Zehra A.

2 Nisan 2026 21:53
Bıy uzamasına etkili olabilecek şeyler nelerdir
D

D ..

2 Nisan 2026 21:55
Doktor inek sütü demişti
Z

Zehra A.

2 Nisan 2026 21:57
Kaç yaş için söylemişti
S

Seda K. G. ..

2 Nisan 2026 21:58
protein ve kalsiyum  her gün mutlaka yumurta ve yoğurt yedirmeye çalışın en ulaşılabilir olan, en etkili besinler diyebilirim 﫶
S

Seda K. G. ..

2 Nisan 2026 22:00
Elif 🌸
Doktor inek sütü demişti
sütten ziyade süt ürünleri olabilir, işlendikçe yani yoğurt ve peynirde kalsiyum ve protein oranı artmış oluyor süte göre  çok daha faydalı
N

Nazlıcan K.

2 Nisan 2026 22:10
Haftada en az 5 öğün et , peynir , yoğurt , tahin gibi besinler boyu etkiliyor sanırım ama yine de genetiğin önüne çıkamazsın
D

D ..

2 Nisan 2026 22:12
Seda Kökçü Güner
sütten ziyade süt ürünleri olabilir, işlendikçe yani yoğurt ve peynirde kalsiyum ve protein oranı artmış oluyor süte göre  çok daha faydalı
Bende 1 yaşına gelsin de inek sütü vereyim diye gün sayıyordum 🤣 yoğurt Hergün veriyorum hatta bazen 2-3 öğün az az ama bir türlü yumurtayı yediremiyorum sevemedi bi ya
Z

Zehra A.

2 Nisan 2026 22:14
inek sütü gaz yapmıyor mu
S

Seda K. G. ..

2 Nisan 2026 22:19
Elif 🌸
Bende 1 yaşına gelsin de inek sütü vereyim diye gün sayıyordum 🤣 yoğurt Hergün veriyorum hatta bazen 2-3 öğün az az ama bir türlü yumurtayı yediremiyorum sevemedi bi ya
ayy ne güzel yoğurdunu güzel yiyorsa ihtiyacınız yok, şifa olsun 
D

D ..

2 Nisan 2026 22:24
Seda Kökçü Güner
ayy ne güzel yoğurdunu güzel yiyorsa ihtiyacınız yok, şifa olsun 
Sağolun ama hazır Activex yediriyorum hata mı yapıyorum yaşadığım bölgede ineklerde sürekli hastalık çıkıyor yoğurt mayası bulamıyorum hastalık çıkması beni tedirgin ediyor çevremdekilere sordum onlarda hazır yoğurt veriyoruz dedi
S

Seda K. G. ..

2 Nisan 2026 22:30
hayır hata yapmıyorsunuz tabiki. ama her şeyde etiket okuyacağız çocuklar için. koruyucu yoksa tabiki yedirin. içindekilerde sadece pastörize süt ve Maya yazıyor olmalı hem pastörize edilmiş ürünler daha güvenli geliyor bana, sadece meyveli falan olan hazır yoğurtların faydadan çok zararı olur içeriğindeki şekerden dolayı. meyveli yiyorsa evde meyve püresiyle sade yoğurdu karıştırıp deneyebilirsiniz çok seviyordu oğlum :)
H

Hatice B.

5 Nisan 2026 01:44
Maş fasulyesi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir