Boğumlu Bebek ve Pisik Acil
61 görüntüleme
F
Fatma N. İ. ..
21 Ocak 2026 08:36
Bebeğim 9 aylık ve boğumlu bir bebek koltuk altı pişik oldu kırmızı kırmızı tavsiyeniz öneriniz varmı krem. Vs yardımcı olursanız sevinirim
B
Begüm A.
21 Ocak 2026 08:42
Merhaba bebeğimin boynu pişik olmuştu aynı gün dalin markasının likit pudrasını sürdüm ilk gün hafifledi 2. Gün tamamen geçti
B
Betül ..
21 Ocak 2026 08:47
Ben mustela'nın pişik kremini kullanıyorum hem içeriği temiz hem de baya iyi geliyor pişiklerine

Ilgım G.
21 Ocak 2026 09:47
Çocuğunuz atopik değilse yani özel bir hassasiyeti yoksa ben de heaven on eart markasının pişik kremini önerebilirim. Hem tamamen doğal içerik hem mustela gibi çok pahalı bir ürün değil bakın isterseniz. Benim çocuğum atopik olduğu için mustelanın kimi ürünlerini kullanıyorum ama pişik için bu krem bana yetti :)
F
Fatma N. İ. ..
21 Ocak 2026 10:21
Çocuğunuz atopik değilse yani özel bir hassasiyeti yoksa ben de heaven on eart markasının pişik kremini önerebilirim. Hem tamamen doğal içerik hem mustela gibi çok pahalı bir ürün değil bakın isterseniz. Benim çocuğum atopik olduğu için mustelanın kimi ürünlerini kullanıyorum ama pişik için bu krem bana yetti :)
B
Buse Ö.
21 Ocak 2026 10:51
Sudocrem tavsiye ederim bizimde boyun altimizda ayni durum vardi aninda etki gosterir kucuk boyu bile uzun sure gidiyor , yuzunu cizduginde dahi suruyorum oldugu yere hemen geçiyor @fatma nur inci

Ilgım G.
21 Ocak 2026 12:16
Yok atopik vs demediler ama cildi hassas dediler sadece