Boğulma
92 görüntüleme
S
Sevde B.
7 Ağustos 2025 10:12
Bebeğim haftaya 3 aylık olacak 1 saat mide gazını çıkarmama rağmen uyurken birden uyanıp kusabiliyor ve kusmuğunda boğulmaya başlıyor gözlerini kocaman açıyor nefessiz kalıyor kıpkırmızı oluyor resmen travma oldu bende başından ayrılamıyorum bir çözümü var mı bu durumun ne yapmam lazım ?
Ş
Şule G.
7 Ağustos 2025 10:15
İlk aylarda çok sık yaşadığım bir sorundu. Başını kesinlikle yana çevirin uyurken. Biz ilk 3 4 ay reflü yatağı kullanmıştık. Başka odadayken aklımızın takılmaması için bebek kamerası alıp sürekli izleyebilirsiniz
A
Ayşenur D.
7 Ağustos 2025 10:18
Ben de çok sık yaşadım maalesef. Reflü yatağı çok işe yaradı bizde. Kafası da sağa sola dönük olunca kussa bile boğazına kaçmıyor
S
Sevde B.
7 Ağustos 2025 10:21
Bizimde kamera sürekli açık ama gecede ya olurda duymazsam diye uyuyamıyorum maalesef reflü yatağına artık sığmıyor sizin ne zaman geçti
Ş
Şule G.
7 Ağustos 2025 10:26
Bizim 5 6 ay gibi hafifledi ama bizim süt alerjisi sorunumuz olduğu için bu kdr sürdü. Eğer alerjiyi ilk aylarda farketsek belki bu kdr sürmezdi
S
Sevde B.
7 Ağustos 2025 10:33
Aynısını yaşıyoruz demek ki bizimde süt alerjimiz var 1 ay önce farkettik
Ş
Şule G.
7 Ağustos 2025 14:18
Süt ürünlerini siz tüketmeyi bıraktıkça onunda kusma durumu azalacaktır. 1 yaş sonrasında da inşallah kendi de sizde tekrardan yavaş yavaş süt ürünleri tüketmeye başlayacaksınızdır
M
Mervenur Ü.
7 Ağustos 2025 14:28
Aynı şeyleri bende yaşadım uyurken hiç tek bırakamadım şuan 4 aylık olucak hala güvenemiyorum uykusundan boğularak uyanabiliyor reflü yatağı kullandık bizde sırt üstü kafası yan yattı sürekli ve hep kontrol altında bi süre sonra azalıyor zaten baya
M
Mervenur Ü.
7 Ağustos 2025 14:30
Bu arada benim de bebeğim biraz iri iki buçuk aylık olunca reflü yatağına sığmadı kendi yatağının altına battaniye ile yükseklik sağladım 2 3 hafta falan da öyle kullandık deneyebilirsiniz yedikten sonra 10 dakika kucakta dik yatırıyorum sonra kaldırıp gazını alıp dik yatağına yatırıyorum