Boğaz İltihabı

156 görüntüleme
B

Büşra K. ..

16 Temmuz 2025 19:48
17 aylık kızım ayda bir kere boğaz iltihabı oluyor 7.ayından beri her ay acildeyiz bağışıklığı gayet iyi alerji yok bademcik ile alakası yok denildi crp hep 7'nin üstünde bu arada bebeğimin baş kilo boy ölçüleri ayına uygun ilerliyor neden sürekli hasta yardımcı olur musunuz
S

Suna A.

16 Temmuz 2025 19:54
Bendede durum aynı😢
B

Büşra K. ..

16 Temmuz 2025 19:56
Ne yapacağımı şaşırdım artık sürekli antibiyotik kullanıyor bu durumdan çok rahatsızım
G

Gonca Ç.

23 Temmuz 2025 09:01
Dünden beri ateşi vardı bugün sağlık ocağına götürdüm tek taraflı Bademciği şişmiş dedi ve agumentin antibiyotik verdi, çok ağlıyor ve ateşi çıkıyor. çok zor bir durum 😓😓
B

Büşra K. ..

23 Temmuz 2025 09:46
Çok geçmiş olsun
B

Büşra K. ..

1 Ağustos 2025 19:05
Arkadaşlar iyi akşamlar bebeğimin niye hastalandığını nihayet bulduk belki size de yardımcı olur yazdıklarım benim bebeğim 18.ayına girecek 4.ayına girdiğinden beri 3 veya 6 haftada bir acile gidiyoruz boğaz iltihabı diyorlar artık bir anne olarak kendimi sorgulamaya başlamıştım nerde neyi yanlış yapıyorum diye yaklaşık 14 aydan beri kızım ayda bir veya iki ayda antibiyotik alıyor ateş düşürücü içiyordu ilaca karşı birisi olarak çok zor bir durumdu geçtiğimiz cumartesi yine rahatsızlandı acildeki Doktor asistan daha doğrusu bebeğimde PFPA sendromu olabileceğini söyledi çocuk ramotolojisi görsün dedi meğer bu sendromda bebek ya da çocuk 3 veya 6 haftaya bir boğaz iltihabı olurmuş herhangi bir şekilde ilaç içmezse de 3.günün sonunda düzelirmiş CRP hep yüksek çıkarmış ve ailesel Akdeniz Ateşi rahatsızlığı ile kardeş hastalıklarmış eşimin tarafında bu Akdeniz Ateşi hastalığı var eşim %80 taşıyıcı kayınvalidem direkt hastası biz kan verdik idrar verdik probiyotik yazıldı yurtdışında üretiliyormuş kızım 6 yaşına gelene kadar 3 veya 6 haftaya bir ateşli atak geçirecekmiş şükür ki derdinin dermanını bulduk Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir