Boğaz Hırıltısı ve Ağrısı
114 görüntüleme
Ş
Şeyma D.
14 Mart 2026 03:49
Bebeğim 8,5 aylık dünden beri boğazında hırıltı var ve akşam mama içmedi sürekli ağlıyor yutkunurken zorlanıyor mama içmiyor 30 cc içip bırakıyor ateş vs yok şimdilik calpol verdim ama Boğazları kötü ne yapmalıyım
H
Hatice K.
14 Mart 2026 23:43
Valla aynı şey bizde ne ek gıda ne mama bizimki de 30 cc yiyip bırakıyor şaştık kaldık 🥹
Ş
Şeyma D.
14 Mart 2026 23:55
Valla aynı şey bizde ne ek gıda ne mama bizimki de 30 cc yiyip bırakıyor şaştık kaldık 🥹
A
Arzu.G
Premium Üye
14 Mart 2026 23:55
Boğazı kizariksa ve yutkunurken agridigina eminseniz beklemeyin Enfeksiyon olduysa ciğerlerine iner Allah korusun burnunu güzelce temizleyip sırtına patpat yapın buhar verin .en kısa zamanda da doktora gösterin beslenmesini engelliyorsa kendiliginden geçmez boğazı
H
Hatice K.
14 Mart 2026 23:57
Yani ben hemşireyim hepsini yapıyorum normalde bu kadar değildi öksürüğü bugün böyle oldu doktorabaşladığı gün götürdüm ama antibiyotik tedavisi değil
Ş
Şeyma D.
14 Mart 2026 23:57
Boğazı kizariksa ve yutkunurken agridigina eminseniz beklemeyin Enfeksiyon olduysa ciğerlerine iner Allah korusun burnunu güzelce temizleyip sırtına patpat yapın buhar verin .en kısa zamanda da doktora gösterin beslenmesini engelliyorsa kendiliginden geçmez boğazı
H
Hatice K.
14 Mart 2026 23:58
Önce iştahsızlık ateş be öksürükle başladı ateş 4 gün sürdü şuan 6 günündeyiz aslımda bu sabah iyiydi hep iştahsız doktor normal dedi aöa biliyorum artık
Ş
Şeyma D.
14 Mart 2026 23:59
Ş
Şeyma D.
15 Mart 2026 00:00
Önce iştahsızlık ateş be öksürükle başladı ateş 4 gün sürdü şuan 6 günündeyiz aslımda bu sabah iyiydi hep iştahsız doktor normal dedi aöa biliyorum artık
Yükleniyor...