Bogaz Enfeksiyonu Deride Döküntü Yapar mı
357 görüntüleme

Yeter A.
17 Haziran 2026 14:18
Bebegım 10 aylık benım bıgaz agrısı vardı benden gectı snarm gecelrı öksürüyor ve karın agrısı var 3 gündür bu sabah vucudu birden kabarmayq basladı kızardı doktora götürdüm acile. Karın ultrasonu cektı gaz veya kabızlığı yok dedi. Boğazına baktı enfeksiyon kapmış dedı ciğerlerinde bısey yok dedı. Döküntünün bogaz enfeksiyonundan olabılecegını söyledi zatem bı saat içinde gectı dökümtüüsü .ilac olarak ta augmentın 200 mg toz verdı surup yapıp içirmem için. Enfeksiyonun vıral mı bakterımı olduğunu demedı bende unuttum sormayı. Acıkcası ılaç kullanmak istemiyorm burun akıntısı ateşi yok .safece bıgazda enfeksiyon var kullanmadan da gecer mı . Bide bogaz enfeksiyonu aşerjı yapr mı . Mamasını 6 aydan berı içşyor mamadan mıdır yada bılemdeım. @Ai Asistan
E
Esma T.
17 Haziran 2026 18:52
Biz de bugün 40° ateşle gittik boğaz enfeksiyonu çıktı ama pedi fen ve parol dönüşümlü olarak var şu anlık antibiyotik kullanmayalım dedi bugün bakacağız durum ona göre antibiyotik başlayacağız ve deri de döküm yaparmış çok geçmiş olsun size de bizim de başka ateşi falan yoktu sonradan oluştu

Yeter A.
17 Haziran 2026 18:53
Geçmiş olsun bizde gecıyor tekrar döküyor vuxudu ates yok ama bıde karın agrısı var hiç antibiyotik vermedim sizde vuxüt bi kere tek mi döktü
Yükleniyor...