Boğaz Ağrısı ve Antibiyotik
69 görüntüleme
E
Ebrar
20 Mart 2026 19:21
Hayırlı bayramlar...
Bebeğim 8 aylık 1 aydır balgamı vardı.
Buhar vererek geçirmeye çalıştım.
Ama son 3 gündür arttı. Ateş yok.
Ama halsiz huysuz öksürük tıkanıklık hırıltı burun akıntısı hepsi var. Boğazı kızarmış.
Acil antibiyotik yazdı.
Allah rızası için biri bana yaza bilir mi kullanmak lazım mı?
İlerler mi? Bi arkadaş kullanmamış zatüreye çevirmiş
Çok kararsız ve endişeliyim yardımcı olursanız duacınız olurum...
Bebeğim 8 aylık 1 aydır balgamı vardı.
Buhar vererek geçirmeye çalıştım.
Ama son 3 gündür arttı. Ateş yok.
Ama halsiz huysuz öksürük tıkanıklık hırıltı burun akıntısı hepsi var. Boğazı kızarmış.
Acil antibiyotik yazdı.
Allah rızası için biri bana yaza bilir mi kullanmak lazım mı?
İlerler mi? Bi arkadaş kullanmamış zatüreye çevirmiş
Çok kararsız ve endişeliyim yardımcı olursanız duacınız olurum...

Emel C.
20 Mart 2026 20:30
Merhaba aynı semptomlarla acile gittik dediğiniz gibi antibiyotik verip gönderdiler ama çocuk doktoruna gittigimde rontgen istedi ve bronşite çevirmeye başladığını söyledi ve verilen antibiyotik (agumentin) bunu tedavi etmez boşuna kullanmışsınız dedi ilacı değiştirip öksürüp şurubu be buhar ekledi suan 4. Gündeyim gerçekten çok faydası oldu bende ilk birkaç gün evde geçirmeye çalıştım ama daha kötü oldu bence bunu aksatmayın bu yüzden yatış bile yapabiliyorlar antibiyotik kullanmak istememenizi anlıyorum ama bazen başka çare kalmıyor maalesef çok geçmiş olsun
E
Ebrar
20 Mart 2026 20:40
Merhaba aynı semptomlarla acile gittik dediğiniz gibi antibiyotik verip gönderdiler ama çocuk doktoruna gittigimde rontgen istedi ve bronşite çevirmeye başladığını söyledi ve verilen antibiyotik (agumentin) bunu tedavi etmez boşuna kullanmışsınız dedi ilacı değiştirip öksürüp şurubu be buhar ekledi suan 4. Gündeyim gerçekten çok faydası oldu bende ilk birkaç gün evde geçirmeye çalıştım ama daha kötü oldu bence bunu aksatmayın bu yüzden yatış bile yapabiliyorlar antibiyotik kullanmak istememenizi anlıyorum ama bazen başka çare kalmıyor maalesef çok geçmiş olsun
Rabbım evladınıza sağlık sıhhat afiyet versin. Çok geçmiş olsun.
Bayramdan dolayı mı bilmiyorum ama ciğerlerini dinledi temiz dedi röntgen çekmedi

Emel C.
20 Mart 2026 20:44
Çok teşekkür ederim...
Bayramdan dolayı mı bilmiyorum ama ciğerlerini dinledi temiz dedi röntgen çekmedi
Yükleniyor...