Böbrek Taşı

37 görüntüleme
B

Betül I.

22 Temmuz 2025 20:27
Hocam benim kızım çok fazla (105 gün) entübe kaldığı için sanırım sol böbreğinde 8 taş var şu an böbrek fonksiyonlarından sıkıntı yok ama idrar tahlili veremiyoruz çünkü dışarı yapmıyor, idrar poşeti bağlayınca da yapmıyor. Doktorlar sondaya karşı.
Tahlil vermezseniz takipten çıkarırız dediler
S

Sifa D.

23 Temmuz 2025 08:14
Merhaba, biz de böbrek taşlarından muzdaribiz takip ediliyor çok geçmiş olsun. İdrar tahlili için, kız çocuktan almak gerçekten çok zor. Biz de ancak geceleri poşeti takarak alabildik bu zamana kadar ama sizin bebeğiniz daha büyük ayakta duruyordur, eğer denemediyseniz pinemed idrar toplama bezini deneyebilirsiniz bence.
B

Betül I.

23 Temmuz 2025 11:30
Evet onu duymuştum da hiç denemedim.
Benim kız ezelinden poşet varken yapmıyor 5 saat poşet durmuşluğu var tek damla düşmedi poşete bezde de yoktu direkt idrarını yapmadı 😅 Lazımlığa da oturunca yapmıyor bir iki denedim çok zorlayıp bu sefer tuvalet eğitiminden korkutmak istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım kaldım ama bakalım pinemedi deneyeyim bi sefer de belki ona yapar.
S

Sifa D.

23 Temmuz 2025 17:38
Onun poşet kısmı bebeğe temas etmiyor, bezi takıp ayakta durdurursanız yaptığında direkt poşete akar, zaten bez poşetinde steril taşımak için ayrı torba daha var ona koyup direkt götürebilirsiniz 🤗 İnşallah işe yarar, çok geçmiş olsun. Sağlıkla afiyetle büyüsünler 🙏🏻
B

Betül I.

23 Temmuz 2025 19:33
Amin inşallah 🙏🏻 çok teşekkürler şifa hanım 🤗 sağlıkla büyüsün bebeker

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir