Böbrek Genişlemesi

82 görüntüleme
B

Betül T. ..

12 Şubat 2026 09:08
Oğlum 4aylık sol böbreğinde genişleme çıktı idrar yolunda ise daralma daha iyi tetkik için detaylı ultrason çekilecek ama ebemiz ozamana kadar d vitamini kullanma dedi ne yapmam gerekir
G

Gül Ş.

12 Şubat 2026 09:23
Bizde 4 aylığız aynı problem bizde de var doktorumuz öyle birşey söylemedi bize kullanıyoruz
N

Necibe N. Ç.

12 Şubat 2026 09:26
Bizde 4 aylığız aynı problem bizde de var ama doktorumuz bize öyle bi şey söylemedi
E

Esra ..

12 Şubat 2026 09:29
8.5 aylık bebeğimde böbrek genişlemesi takipli d vitaminiyle alakalı bir şey söylenmedi
B

Betül T. ..

12 Şubat 2026 09:51
Teşekkür ederim dün sağlık ocağına gittik kilo alımı yavaştı bakmak için ordaki eve öyle söyleyince kafam karıştı ara ver tamamen netleşsin öyle devam edersin ben öyle biliyorum diyince napsam bilemedim
D

Devran ..

12 Şubat 2026 17:44
Hamileykem öğrendim böbrek genişlemesi dediler 1 yaşımda gereken bütün testleri tahlilleri yaptılar 9 ay largopen kullandık çok şükür idrarda enfeksiyon fallan geçirmedi sağ böbrek %72 % 28 nefroloji 5 yasina kadar takip edicez 6 ayda bi utrasyon ve idarar kültürü vericez ama bizimki anlamadim genisleme degil doktor dedi Allah tarafindan öyle yaratılmış biri büyük bir küçük bişey olurmu dedigimde ömür boyu hic sorun yaşamadan da yaşayabilir illaki bı sorun olcak diye bişey yok ee şimdi bizimki ne oluyor anlamdim
B

Betül T. ..

13 Şubat 2026 17:57

Devran

Hamileykem öğrendim böbrek genişlemesi dediler 1 yaşımda gereken bütün testleri tahlilleri yaptılar 9 ay largopen kullandık çok şükür idrarda enfeksiyon fallan geçirmedi sağ böbrek %72 % 28 nefroloji 5 yasina kadar takip edicez 6 ayda bi utrasyon ve idarar kültürü vericez ama bizimki anlamadim genisleme degil doktor dedi Allah tarafindan öyle yaratılmış biri büyük bir küçük bişey olurmu dedigimde ömür boyu hic sorun yaşamadan da yaşayabilir illaki bı sorun olcak diye bişey yok ee şimdi bizimki ne oluyor anlamdim

İnşallah hiçbir sorun yalamaz ömrü boyunca sağlıklı huzurlu bir yaşam sürer.. Oğlum [3.ayda](3.ayda) enfeksiyon geçirdiği için Bi bakalım dedi doktor öyle ortaya çıktı bizimde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir