Blw Yapmiyor

181 görüntüleme
S

Seher T.

15 Mayıs 2026 21:07
Daha öncede sormustum 10 ay 11 günlük bebegim eli ve kumanda hariç ağzına hicbsy götürmüyor ben yedirinve güzelce yer taneli yiyebiliyor yiyeceklere dokunuyor öğürmez
Damla B.

Damla B.

15 Mayıs 2026 21:12
Elinizle ona yediriyor musunuz ve siz elinizle yemek yiyor musunuz
S

Seher T.

15 Mayıs 2026 21:15
Evet yediriyorum
Göktenur B.

Göktenur B.

15 Mayıs 2026 21:33
Bizimkiside öyle 10. Ayına girmek üzere yemek dışında herşeyi ağzına götürür ama yemek verdiğim de hemen götürmüyor önce bı inceliyor mıncıklıyor sonra elinin ucuyla ağzına götürüyor 
S

Seher T.

15 Mayıs 2026 21:35
Göktenur Bektaş
Bizimkiside öyle 10. Ayına girmek üzere yemek dışında herşeyi ağzına götürür ama yemek verdiğim de hemen götürmüyor önce bı inceliyor mıncıklıyor sonra elinin ucuyla ağzına götürüyor 
Benim ki hiçbir şekilde götürmüyor mincikliyo atiyor sadece
Göktenur B.

Göktenur B.

15 Mayıs 2026 21:40
Seher Tas
Benim ki hiçbir şekilde götürmüyor mincikliyo atiyor sadece
Zamanla götür bence her çocuk bir değil eğer yiyorsa sıkıntı yapmayın birazdaha büyüyünce kendi yemek ister belkide bizim yedirmemize alıştıklari için yemek istemiyorlar
S

Seher T.

15 Mayıs 2026 21:53
Göktenur Bektaş
Zamanla götür bence her çocuk bir değil eğer yiyorsa sıkıntı yapmayın birazdaha büyüyünce kendi yemek ister belkide bizim yedirmemize alıştıklari için yemek istemiyorlar
İnşallah normal olsunda sorun değil ben yediririm
Damla B.

Damla B.

15 Mayıs 2026 22:35
Her öğünde mıncırma payı verin zamanla ağzına götürür bazen birkaç ay sürüyor. Benim kızım da zaman geçtikçe ağzına götürdü
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir