Blw ile Yemek

153 görüntüleme
Y

Yağmur G. T.

19 Şubat 2026 21:15
Bebeğim yaklaşık on aylık. Genelde blw yöntemiyle yemek yediriyoruz.Kendi yemek istiyor çünkü. Blw yaparken de uzun süre yemekle uğraşıyor ama az yediğini düşünüyorum (kendim yedirsem daha çok yer) ama benim yedirmemi de istemiyor. İlerde herhangi bir yeme bozukluğu olmaması için zorlamak da istemiyorum ne yapabilirim?
A

Arzu.G

19 Şubat 2026 22:29
Oyuna çevirin onun da size yedirmesine izin verin şimdi sıra bende diye siz de yedirin .bizde ise yaramıştı ay olarak daha büyüktü gerçi ama belki faydası olur
Y

Yağmur G. T.

19 Şubat 2026 22:32

Arzu.G

Oyuna çevirin onun da size yedirmesine izin verin şimdi sıra bende diye siz de yedirin .bizde ise yaramıştı ay olarak daha büyüktü gerçi ama belki faydası olur

Deneyim, teşekkür ederimm🙏🏽
İ

İrem

19 Şubat 2026 22:44
Merhabalar blwye ne zaman başladınız acaba? Nasıl yönettiniz süreci dişi de yok bebeğimin ben korkuyorum geç mi kalıyorum yanlış mı yapıyorum düşünceler kafamda sürekli 🥹
Y

Yağmur G. T.

19 Şubat 2026 22:45

İrem

Merhabalar blwye ne zaman başladınız acaba? Nasıl yönettiniz süreci dişi de yok bebeğimin ben korkuyorum geç mi kalıyorum yanlış mı yapıyorum düşünceler kafamda sürekli 🥹

Biz 4.5 aylıkken ek gıdaya geçtik açıkçası ben öğünler dışında 5.5 aylıktan itibaren eline hep meyve, atıştırmalık gibi şeyler veriyordum. Ama tamamen blw ye [8.ay](8.ay) gibi başladık.Sizinki kaç aylık
B

Buket ..

19 Şubat 2026 22:49
Yemekle uğraşırken kaşıkla veya elimle agzina koyuyorum yanlış mi bilmiyorum ama en azından yiyor yutuyor 😁
Y

Yağmur G. T.

19 Şubat 2026 22:50

Buket

Yemekle uğraşırken kaşıkla veya elimle agzina koyuyorum yanlış mi bilmiyorum ama en azından yiyor yutuyor 😁

Benimki yutmuyor ağzını kitliyor 😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir