Blw İçin Geç mi Kaldım
208 görüntüleme
T
Tuğçe D.
27 Haziran 2025 10:55
Bebeğim 10’5 aylık ilk başladığımız sıralar önüne koyuyordum eliyle eziyor parçalıyor diye kendim yedirmeyi tercih ettim kendi yemesi için önerisi olan var mı geç mi kaldım
Y
Yasemin İ. K.
27 Haziran 2025 11:19
Neden geç kalmış hissediyorsunuz? Benim bebeğim hiç kendi kendine yemek istemedi. Meyve dışında herşeyi ben yediriyorum hala, 19aylık oldu. Hiçbir zararını da görmedim. Akışına bırakın
B
Büşra T.
27 Haziran 2025 11:31
Baya titiz bir tanıdığım vardı 2 çocuğu var evi batmasın diye hiç ellerine vermezdi 5 6 yaşlarına kadar kendi besledi şuan biri 13 diğeri 10 yaşında ve hiç bir sorunları yok zamanı gelince öğreniyorlar yani kendinizi kasmayın ve canınızı sıkmayın 😂
B
Büşra T.
27 Haziran 2025 11:33
Bu arada benimde 9,5 aylık kızım var sizin gibi eline verdiğimi parçalıyor yarısını yere yarısını ağzına atıyor bende bir taraftan kendim besliyorum başka çaresi de yok sanırım
T
Tuğçe D.
27 Haziran 2025 11:40
Teşekkür ederim yanıtlarınız için kastığım için sormuyorum yoksa 10 yaşına kadar da yediririm benim için sorun yok 😂ama bebeklerin bedensel ve zihinsel fonksiyonlarına katkı sağlayan yöntem olduğundan kendi kendine yemesini isterim 😊
H
Hacer B.
30 Haziran 2025 11:17
Bende hiç vermedim ama boğulacak diye korkumdan önüne koyduğumda onu tutup ağzına götürülecek bişey olduğunu bile algılamıyordu şok oluyordu 😂 14 aylık oldu şuan normal kendi yiyor alıp dedikleri gibi zamanı gelince kendileri yapıyor