Blw İçin Geç mi Kaldım

208 görüntüleme
T

Tuğçe D.

27 Haziran 2025 10:55
Bebeğim 10’5 aylık ilk başladığımız sıralar önüne koyuyordum eliyle eziyor parçalıyor diye kendim yedirmeyi tercih ettim kendi yemesi için önerisi olan var mı geç mi kaldım
Y

Yasemin İ. K.

27 Haziran 2025 11:19
Neden geç kalmış hissediyorsunuz? Benim bebeğim hiç kendi kendine yemek istemedi. Meyve dışında herşeyi ben yediriyorum hala, 19aylık oldu. Hiçbir zararını da görmedim. Akışına bırakın
B

Büşra T.

27 Haziran 2025 11:31
Baya titiz bir tanıdığım vardı 2 çocuğu var evi batmasın diye hiç ellerine vermezdi 5 6 yaşlarına kadar kendi besledi şuan biri 13 diğeri 10 yaşında ve hiç bir sorunları yok zamanı gelince öğreniyorlar yani kendinizi kasmayın ve canınızı sıkmayın 😂
B

Büşra T.

27 Haziran 2025 11:33
Bu arada benimde 9,5 aylık kızım var sizin gibi eline verdiğimi parçalıyor yarısını yere yarısını ağzına atıyor bende bir taraftan kendim besliyorum başka çaresi de yok sanırım
T

Tuğçe D.

27 Haziran 2025 11:40
Teşekkür ederim yanıtlarınız için kastığım için sormuyorum yoksa 10 yaşına kadar da yediririm benim için sorun yok 😂ama bebeklerin bedensel ve zihinsel fonksiyonlarına katkı sağlayan yöntem olduğundan kendi kendine yemesini isterim 😊
H

Hacer B.

30 Haziran 2025 11:17
Bende hiç vermedim ama boğulacak diye korkumdan önüne koyduğumda onu tutup ağzına götürülecek bişey olduğunu bile algılamıyordu şok oluyordu 😂 14 aylık oldu şuan normal kendi yiyor alıp dedikleri gibi zamanı gelince kendileri yapıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir