Blw

73 görüntüleme
E

Ezgi Ş.

3 Mart 2026 21:43
Kızım 8.5 aylık. İlk tadımlardan beri çatalla ezerek veriyorum, önüne mutlaka koyuyorum yiyecekleri. Pürüzsüz gıdalar kolayına gelip çok rahat yiyor. Pütürlü gıdaları da yiyor. Pankek, omlet gibi daha kuru şeyleri de yiyor. Tabii bunları muhteşem bir iştahla yapmıyor. Sorunumuz önüne koyduğum gıdalara dokunmuyor, bakmıyor, dokunsa da hemen bırakıyor ve asla ağzına götürmüyor. Evde hamur hazırlayıp oynatmaya çalıştım ona da dokunmadı. Haşlanmış, kaygan ve yumuşak hiçbir gıdaya dokunmak istemiyor. Çoğu zaman oynata oynata binbir nazla yediriyorum. BLW istemeyen bir bebek sanırım. Olumsuz bir yanı olur mu bunun?
E

Ezgi Ş.

3 Mart 2026 21:44
Bir de mama sandalyesinin masa kısmını asla istemiyor ayağıyla mandalına basmayı öğrendi taktığım an fırlatıyor. Sandalyesi mi çok rahat geliyor acaba diye kendime bahane aramaya bile başladım artık.
S

Seyhan B. ..

3 Mart 2026 21:54
Canim her bebek farklı benim kızımda 8 aylik msmayla besleniyor. Ve ek gidayi yemiyor dokunuyor ağzına götürüyor ama ben korktuğum için BLW yapamıyorum. Akşama kadar toplasan 3 yemek kaşığı yemez ...bende biraz daha büyümesini ve iştahlı olmasını bekliyorum
E

Ezgi Ş.

3 Mart 2026 22:03
Benimki de mamayla besleniyor. Bazen ek gıdayı yiyor bazen yemiyor. Eline bile almaması kafamı kurcalıyor. Canı isteyince çiğniyor canı isteyince bütün yutuyor çiğnemeden. Yiyecek bir şey olduğunu anlıyor ve asla dokunmuyor. Ramazan pidesine uzandı masadan direkt tuttu ağzına götürdü ama pankek versem asla dokunmaz. Gerçekten her bebek çok farklı. İnşallah büyüdükçe düzelir bebişlerimiz, size de sağlıkla büyütmeyi ve güzel bir iştah dilerim🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir