Blw

130 görüntüleme
S

Ssssss

26 Ocak 2026 12:58
merhaba biz şuan 8 aylık olduk blw yapmamlımıyız kahvaltıda ara öğünde veya akşam yemeğinde blw için nasıl ilerliyorsunuz oğlumun önüne ne koysam mama sandalyesinden atıyor aşağı bakıyor yemek istemiyor oyun yapıyor sizler nasıl ilerliyorsunuz bu aylarda
T

Tuğba H.

26 Ocak 2026 13:06
Merhaba onunla beraber yemelisiniz. İlk haftalarda amacı yemek değil yemekle tanışmak oluyor
S

Ssssss

26 Ocak 2026 13:24
Evet karşısında yiğorum ama asla ne kaşık alıyor ne kendi ağzına götürüyor
İ

İpek B. Z.

26 Ocak 2026 13:34
Oğlum 13 aylik, aynıydı ta ki bu ayin başına kadar. Birden bire kendi yemek istedi :)
İ

İpek B. Z.

26 Ocak 2026 13:34
Kaşıkla ben verince yiyordu sadece
T

Tuğba B. ..

26 Ocak 2026 14:16
Benimkide 9. 5 aylık aynı şekilde atıp peşine bakıyor devam etmelimiyim
İ

İpek B. Z.

26 Ocak 2026 21:41

Tuğba Beyazgül

Benimkide 9. 5 aylık aynı şekilde atıp peşine bakıyor devam etmelimiyim

Siz kaşıkla verin ama önüne arada mesela bir peynir parcasi koyun, nasil agzina götürür kendiniz önünden alip agziniza götürür gibi yapip gösterin. Maksat öğrensin. Atacaksa atsin öyle birkac parça. Kendi ne zaman hazır olursa o zaman alip götürüyor agzina, biz 13 ayi bulduk😄
T

Tuğba B. ..

26 Ocak 2026 21:47

İpek B Z

Siz kaşıkla verin ama önüne arada mesela bir peynir parcasi koyun, nasil agzina götürür kendiniz önünden alip agziniza götürür gibi yapip gösterin. Maksat öğrensin. Atacaksa atsin öyle birkac parça. Kendi ne zaman hazır olursa o zaman alip götürüyor agzina, biz 13 ayi bulduk

Üzülüyorum ya hiç bişey yemezse diyorum sadece anne sütü mamayı kabul etmedi sütte yetmediğini düşünüyorum ne versem ağzını kilitliyor
S

Ssssss

26 Ocak 2026 21:54
Çok araştırdım çok video izledim ama her bebek gerçekten farklı doğru bir tane ama her bebekte aynı etki yaratmıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir