Blw

100 görüntüleme
B

Beyza N. ..

27 Eylül 2025 19:28
Merhabalar BLW deneyen anneler kaç aylıkken başladınız? 6 aylıkken tadımlar esnasında başlanabilir mi yoksa bir müddet beklenmeli mi?
A

Aleyna D.

27 Eylül 2025 19:56
6. ayda tadımlar esnasında hem çatalla ezip ben yedirdim, parmak doğrayıp eline verdim. Yogurt yedirirken mesela onun da elini daldırmasına izin verdim, kasıga koyup onun tutmasına agzına götürmesine yardım ettim. Her zaman temizleyecek gücü kendimde bulamayınca bir ara hep ben yedirdim sonrasında araya hastalık falan girince ek gıda reddi başladı, blw ye tekrar döndüğümde kendi istedigi kadar yemeye basladı galiba ben cok yedirmeye çalışıyordum ondan rahatsız oldu. Şimdi ise bazı öğünlerde benyediriyorum bazen onun yemesine uygun şekilde hazırlıyorum bebekler bize rehber oluyor 🙏
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

27 Eylül 2025 20:04
6. Ayda direkt başladım. Üstü başı saçı ben ev her yer yiyecek oldu. Allahtan sabır dileyerek devam ediyorum. Yoğurda çorbaya her şeye ellerini sokuyor ama keyif alıyor daha çok yapmak istiyor bu da benim motivasyonum oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir