Biz de Anne Olmayı Öğreniyoruz...
637 görüntüleme
İ
İrem N. A.
18 Haziran 2026 11:22
Upuzun yolculuğun her anınızda yeniden yeniden öğreneceğimize çok eminim ama biraz da endişeyi kenara koyup üf nasıl acemilik anılarımızdan bahsedelim mi?
Kızım daha 7-8 günlükken eşim evde çok sıkıldı terledi diye balkona çıkarmış (Kızım ocak doğumlu)
Poposu havalansın diye bezini çıkardım( tutunarak yürüyordu). Top top tek tek elimle topladım toplarken elimin ısısıyla eriyor üf 😶🌫️
Kızım daha 7-8 günlükken eşim evde çok sıkıldı terledi diye balkona çıkarmış (Kızım ocak doğumlu)
Poposu havalansın diye bezini çıkardım( tutunarak yürüyordu). Top top tek tek elimle topladım toplarken elimin ısısıyla eriyor üf 😶🌫️

Fatma A. U.
18 Haziran 2026 11:32
Kızımla işe başladığımız ilk gün sırtına kadar kaka yaptığı ilk gündü bütün iş yeri leğen su ayarlamak için seferber olmuştu bir banyo yaptırışımız vardı trajikomik
İ
İrem N. A.
18 Haziran 2026 11:35
Oy bu da çok güzelmiş. Ne güzel iş arkadaşlarınız varmış ama 🌸
B
Buket ..
18 Haziran 2026 12:09
Konak var diye kafasına zeytinyağ sürmüştüm bekletip taramıştım ve nerdeyse tüm saçı dökülmüştü 🥺
Birde alni kabuklanmıştı bende dogal diye Hindistan cevizi yağı sürmüştüm daha da kabuklanmıştı 1 aylık falandı o zaman 😁
Birde alni kabuklanmıştı bende dogal diye Hindistan cevizi yağı sürmüştüm daha da kabuklanmıştı 1 aylık falandı o zaman 😁

Fatma A. U.
21 Haziran 2026 14:45
Oy bu da çok güzelmiş. Ne güzel iş arkadaşlarınız varmış ama 🌸
İ
İrem N. A.
21 Haziran 2026 15:12
Konak var diye kafasına zeytinyağ sürmüştüm bekletip taramıştım ve nerdeyse tüm saçı dökülmüştü 🥺
İ
İrem N. A.
21 Haziran 2026 15:12
Kızım yarın bir yaşına girecek 6 aydır iş yerinde birlikte çalışıyoruz onlarla daha çok vakit geçiriyor çok seviyor hepsini

Fatma A. U.
21 Haziran 2026 15:30
Ay musmutlu olun ❤️❤️❤️

Beyza G.
23 Haziran 2026 14:29
Gece iki defa sersemlikle emziği çocuğun ağzına vermek yerine kendi ağzıma tıktım
Bi de bebek diye yastığı pışpışlamıştım
H
Hülya B.
29 Haziran 2026 22:46
Ben de gece eşim bebeğim ve ben yer yatağında yatıyoduk bir tarafımda bebeğim diğer tarafta eşim vardı gece uykumun arasında bebeğim diye eşimi pışpışlamıştım bi de yenidoğan döneminde bebeği emzirip beşiğine yatırmışım ama ben boş kucağımı sallıyodum ne günlerdi
İ
İrem N. A.
30 Haziran 2026 00:41
Ama yine de iyi ilerledik 💪🏻
B
Büşbüş
30 Haziran 2026 07:26
Gece iki defa sersemlikle emziği çocuğun ağzına vermek yerine kendi ağzıma tıktım
Bir de ayrıyeten kaç kere uykudan uyanıp çocuğun kolunun çıktığına inanıp eşimi panikle uyandırdığım var 😂

Beyza G.
30 Haziran 2026 08:43
Yorumunuzu okuyunca çok güldüm. Bende aynısının eşim versiyonunu yaşamıştım. Uyku hali emziği birinin ağzına zorluyorum ama almıyor meğerse kocamın ağzına zorluyormuşum.
Bir de ayrıyeten kaç kere uykudan uyanıp çocuğun kolunun çıktığına inanıp eşimi panikle uyandırdığım var 😂
B
Büşbüş
30 Haziran 2026 10:05
Ay valla bu annelik şaşırtıyor insanı neden kolunun çıktığını düşündünüz
Yükleniyor...