Bitmeyen Gaz Sorunsalı 10 Aylık
73 görüntüleme
A
Aysun Ş. M.
19 Şubat 2026 12:22
Merhaba, bebeğim bir kaç gün sonra tam 10 aylık olacak doğduğundan beri çok gazlı bir bebek ve sürekli pişik oluyor doktor bunun alerjiyle ilgili değil besin intoleransıyla ilgili olduğunu söylüyor zaten sürekli olarak gazı var alerji ya da besin intoleransı olsa belli zamanlarda yediklerine göre olması gerekmez mi ? Bir de yeni iki dişinin ucu çıktı beyaz beyaz kabızlık yaşadı bazen gazı geldiğinde ağlıyor sancılanıyor uykudan bile uyanıyor acaba başka bir sorun var da bulamadık mı diye düşünüyorum. Benzer durumu yaşayan var mı acaba ?
G
Gülten K.
19 Şubat 2026 12:43
Merhaba, bizde aynı sorunu yaşıyoruz 6 aylık asla kendiliğinden gaz çıkarmıyor sadece kakayla atabiliyor sancıdan uyuyamıyor gece 7-8 defa kalkıyoruz alerji testi ve diyetde çare olmadı.Buraya yazdım yanıtlayanda olmadı çok zor geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun .
R
Rabia T.
19 Şubat 2026 13:12
Merhaba benim de bebeğim doğduğundan beri çok gazlıydı denemediğim damla kalmadı . En son lefax diye bi damla denedim ve dünyam rahatladı. Almanyada satılıyor tr de var mı bilmiyorum bi araştırın isterseniz
A
Aysun Ş. M.
19 Şubat 2026 13:15
Benim bebeğim gazını kendi çıkarabiliyor ama bazen çok sancılanıyor ve çok dikkat etmeme rağmen sürekli bi pişik oluyor
E
Esra E.
19 Şubat 2026 15:57
Benim bebeğiminde gaz sorunu çok oluyordu. 6 aya kadar şu an 7 aylık. Herkesin tedavi şekli bebeğe göre değişir. Doktorum bana yeğenlerde ne uygulandıysa onu yapabilirsin demişti. Yani ablamın ya da kardeşimin çocuklarında gaz için ne uygulandıysa ve iyi geldiyse yağ, masaj, sıcak vs. gibi. Ben denedim işe yaradı. Belki bir fikir olur sizler içinde. Birde tummy time zamanlarında karın üstü olunca çok iyi çıkartıyor.