Bitmeyen Gaz
193 görüntüleme
G
Gizem E.
18 Haziran 2025 04:21
Kızım 14,5 aylık. Sürekli gaz var. Bir aydır böyle. Gece uyandırıyor gündüz sürekli zort zort. Yatarken dizleri üzerine yatıyor. Doktora götürdüm film çekti karnı çok gaz dedi. Özel bi ilaç aldırdı yoğurduna karıştır dedi. Yok geçmiyor karnı hep şiş . Mama da içiyor ama yemek de yiyor. Mama değiştirdim yine aynı. Napacağım bilmiyorum başka doktora mı göstersem
C
Ceren K.
18 Haziran 2025 18:02
Bebim oglunda aynı şekilde süt diyeti yaptık yine düzelmedi bulgur da yesem gaz yapıyordu gaz yapıcı ne yesem gaz yapıyor enson sogan sarımsakta yemeklerde kullanma dedi diyetisyen
Çocuk gastrolojiye gittik içerden kabızlıgı var dedi ilaç verdi onu kullanıyoruz bu ara laktozsuz yogurt veriyorum yine gece hep uyanıyor ama eskisi kadar bas bas bagırmıyor en son bu çocuk böyle yaoacak bişey yok 2 3 sene de böyle devam edebilir dedi
Çocuk gastrolojiye gittik içerden kabızlıgı var dedi ilaç verdi onu kullanıyoruz bu ara laktozsuz yogurt veriyorum yine gece hep uyanıyor ama eskisi kadar bas bas bagırmıyor en son bu çocuk böyle yaoacak bişey yok 2 3 sene de böyle devam edebilir dedi
Ş
Şilan D.
18 Haziran 2025 18:20
çölyak olabilir mi acaba benim oğlum süt alerjik 2 3 aylarda başlıyor genelde okuyunca ilk aklıma gluten alerjisi geldi
F
Fatma S. ..
18 Haziran 2025 20:21
Sibo hastalığını bir araştırın
G
Gizem E.
20 Haziran 2025 10:22
Dün gece gaz sancısından uyuyamadı yavrum
K
Kübra C.
20 Haziran 2025 13:50
Bizimde aynı sorun ve kokulu oluyor gazı
N
Nur Ç.
21 Haziran 2025 08:42
Ocean microfer demir ilacı kullanımı sonrası (1 haftadır kullanıyoruz) bebeğim 5 gün boyunca tuvaletini yapamadı. Vücudunda da döküntüler oluştu. Geceleri bacaklarını kaldırıp yere vuruyor uyuyamıyor. Takviyeden kaynaklı mı yoksa başka bir durum mu bilemedim 😕 aynı sorunu yalayan oldu mu ( 4.5 aylık bebeğim)
G
Gizem E.
23 Haziran 2025 18:35
Bizde kullanmıştık ama sorun yaşamadık
A
Ahmet A. Ç. ..
26 Haziran 2025 11:07
3.5 aylık erkek Bebeğim var son üç gündür altan gaz çıkaramıyor ne yapam gerekir