Bitmeyen Burun Akıntısı ve Antibiyotik
140 görüntüleme
B
Bilge V.
17 Mart 2026 17:53
Merhabalar. 2.5 yas oğlumun 2 aydır burnu tıkanıyor, akiyor ve her zmaan olmasa da öksürük tutuyor bazen. Serum fizyolojik ile temizlik yapıyorum. Bugün bi doktora göstereyim dedim. Göğsünü falan dinledi şükür bisey yoktu. Yazdığı ilaçları almak icin eczaneye gittim ve antibiyotik verdiğini gorunce şok geçirdim. Tabiki almadim ama doktorlarımız neden bu kadar antibiyotik yazmaya meraklılar anlamıyorum. Büyük ihtimal alerjidir ve test yapariz düşüncesiyle gittim ama direk antibiyotiği yapıştırmış oraya masallah. Yazik gercekten.
A
Arzu.G
Premium Üye
17 Mart 2026 18:27
Garip ama maalesef öyle hele aciller çocuğun yüzüne hiç bakmadan yaziyor annenin söylediği semptomlara göre

Emel C.
17 Mart 2026 19:45
Bende geçen gün acile gittim bogazi sis diye antibiyotik verdiler bugün çocuk doktoruna götürdüm bronşite çevirmeye başlamış dedi ve ilacı değiştirdi hiçbir işe yaramamış verdiği ilaç gerçekten acillerde özellikle ilgi 0
B
Bilge V.
17 Mart 2026 20:03
Garip ama maalesef öyle hele aciller çocuğun yüzüne hiç bakmadan yaziyor annenin söylediği semptomlara göre
B
Bilge V.
17 Mart 2026 20:03
Bende geçen gün acile gittim bogazi sis diye antibiyotik verdiler bugün çocuk doktoruna götürdüm bronşite çevirmeye başlamış dedi ve ilacı değiştirdi hiçbir işe yaramamış verdiği ilaç gerçekten acillerde özellikle ilgi 0

Emel C.
17 Mart 2026 20:26
Yaa iyiki götürmüşsünüz umarim simdi iyisinizdir
S
Seher T.
17 Mart 2026 20:31
Büyük ihtimalle alerjik rinittir 9 yasinda ki oğlumda cok çektik heo antibiyotik verdiler hiçbir işe yaramadı tabi ki daha sonra özele gittim hava tedavisi ve alerji ilaçları ile toparladı geçmiş olsun
B
Bilge V.
17 Mart 2026 20:49
Büyük ihtimalle alerjik rinittir 9 yasinda ki oğlumda cok çektik heo antibiyotik verdiler hiçbir işe yaramadı tabi ki daha sonra özele gittim hava tedavisi ve alerji ilaçları ile toparladı geçmiş olsun
B
Bilge V.
17 Mart 2026 21:01
Çok iyi değil açıkçası aşırı burnu akıyor ve öksürüyor balgamini cikaramiyor iştah hiç yok toparlanmaya çalışıyoruz
E
Esra D.
22 Mart 2026 22:08
S
Seher T.
22 Mart 2026 22:21
Merhaba alerjik rinitte belirtileriniz neydi acaba? Bizim de 2 haftadır sadece sabahları öksürük geniz akıntısı burun tıkanıklığı akıntısı var özellikle sabahları çok yoğun oluyor. 2 doktora gittim ikisi de ciğerleri temiz dedi. Geçmişte alerji öyküsü oldupu için alerjik rinit dediler ama korktum sonra astıma çevirebiliyormuş diye
E
Esra D.
22 Mart 2026 22:23
Sizinle aynı belirtiler vardı Ama büyüdükçe sadece burun akıntısı oldu Şu an astıma çevirmedi İnşallah sizin de çevirmez
S
Seher T.
22 Mart 2026 22:27
Ergenlikte geçer dedi doktor bize
S
Seher T.
22 Mart 2026 22:29
İnşallahh nasıl önlemler alıyordunuz peki
Yükleniyor...