Bitmeyen Burun Akıntısı ve Antibiyotik

140 görüntüleme
B

Bilge V.

17 Mart 2026 17:53
Merhabalar. 2.5 yas oğlumun 2 aydır burnu tıkanıyor, akiyor ve her zmaan olmasa da öksürük tutuyor bazen. Serum fizyolojik ile temizlik yapıyorum. Bugün bi doktora göstereyim dedim. Göğsünü falan dinledi şükür bisey yoktu. Yazdığı ilaçları almak icin eczaneye gittim ve antibiyotik verdiğini gorunce şok geçirdim. Tabiki almadim ama doktorlarımız neden bu kadar antibiyotik yazmaya meraklılar anlamıyorum. Büyük ihtimal alerjidir ve test yapariz düşüncesiyle gittim ama direk antibiyotiği yapıştırmış oraya masallah. Yazik gercekten.
A

Arzu.G

Premium Üye
17 Mart 2026 18:27
Garip ama maalesef öyle hele aciller çocuğun yüzüne hiç bakmadan yaziyor annenin söylediği semptomlara göre
Emel C.

Emel C.

17 Mart 2026 19:45
Bende geçen gün acile gittim bogazi sis diye antibiyotik verdiler bugün çocuk doktoruna götürdüm bronşite çevirmeye başlamış dedi ve ilacı değiştirdi hiçbir işe yaramamış verdiği ilaç gerçekten acillerde özellikle ilgi 0
B

Bilge V.

17 Mart 2026 20:03
Arzu.G
Garip ama maalesef öyle hele aciller çocuğun yüzüne hiç bakmadan yaziyor annenin söylediği semptomlara göre
Kesinlikle öyle. İşini titizlikle yapanları tenzih ediyorum ama maalesef çoğu doktorumuzun bir ilaç kombinasyonu var ve direk onları reçete ediyorlar
B

Bilge V.

17 Mart 2026 20:03
Emel Coşar
Bende geçen gün acile gittim bogazi sis diye antibiyotik verdiler bugün çocuk doktoruna götürdüm bronşite çevirmeye başlamış dedi ve ilacı değiştirdi hiçbir işe yaramamış verdiği ilaç gerçekten acillerde özellikle ilgi 0
Yaa iyiki götürmüşsünüz umarim simdi iyisinizdir
Emel C.

Emel C.

17 Mart 2026 20:26
Bilge Vural
Yaa iyiki götürmüşsünüz umarim simdi iyisinizdir
Çok iyi değil açıkçası aşırı burnu akıyor ve öksürüyor balgamini cikaramiyor iştah hiç yok toparlanmaya çalışıyoruz
S

Seher T.

17 Mart 2026 20:31
Büyük ihtimalle alerjik rinittir 9 yasinda ki oğlumda cok çektik heo antibiyotik verdiler hiçbir işe yaramadı tabi ki daha sonra özele gittim hava tedavisi ve alerji ilaçları ile toparladı geçmiş olsun
B

Bilge V.

17 Mart 2026 20:49
Seher Tas
Büyük ihtimalle alerjik rinittir 9 yasinda ki oğlumda cok çektik heo antibiyotik verdiler hiçbir işe yaramadı tabi ki daha sonra özele gittim hava tedavisi ve alerji ilaçları ile toparladı geçmiş olsun
Ben de öyle düşünüyorum, bir de gozaltlari hep kıpkırmızı yani hic geçmiyor. Geçmiş olsun size de. Memleketten dönünce gidip test yaptıracağım cunku aynı zamanda atopik dermatit de var.
B

Bilge V.

17 Mart 2026 21:01
Emel Coşar
Çok iyi değil açıkçası aşırı burnu akıyor ve öksürüyor balgamini cikaramiyor iştah hiç yok toparlanmaya çalışıyoruz
Gerçekten cok uzun bir süreç. Umarım en kisa sürede toparlanirsiniz
E

Esra D.

22 Mart 2026 22:08
Seher Tas
Merhaba alerjik rinitte belirtileriniz neydi acaba? Bizim de 2 haftadır sadece sabahları öksürük geniz akıntısı burun tıkanıklığı akıntısı var özellikle sabahları çok yoğun oluyor. 2 doktora gittim ikisi de ciğerleri temiz dedi. Geçmişte alerji öyküsü oldupu için alerjik rinit dediler ama korktum sonra astıma çevirebiliyormuş diye
S

Seher T.

22 Mart 2026 22:21
Esra Demir
Merhaba alerjik rinitte belirtileriniz neydi acaba? Bizim de 2 haftadır sadece sabahları öksürük geniz akıntısı burun tıkanıklığı akıntısı var özellikle sabahları çok yoğun oluyor. 2 doktora gittim ikisi de ciğerleri temiz dedi. Geçmişte alerji öyküsü oldupu için alerjik rinit dediler ama korktum sonra astıma çevirebiliyormuş diye
Sizinle aynı belirtiler vardı Ama büyüdükçe sadece burun akıntısı oldu Şu an astıma çevirmedi İnşallah sizin de çevirmez
E

Esra D.

22 Mart 2026 22:23
Seher Tas
Sizinle aynı belirtiler vardı Ama büyüdükçe sadece burun akıntısı oldu Şu an astıma çevirmedi İnşallah sizin de çevirmez
İnşallahh nasıl önlemler alıyordunuz peki
S

Seher T.

22 Mart 2026 22:27
Ergenlikte geçer dedi doktor bize
S

Seher T.

22 Mart 2026 22:29
Esra Demir
İnşallahh nasıl önlemler alıyordunuz peki
Çokta bi önlem almadım aslında büyüdükçe geçti atak gibi olduğu zamanlar hep hava verdim burun yıkama yaptım doktorumuz odasını havalandır dedi yerleri Arap sabunu öyle sil dedi kesinlikle çamaşır suyu yumuşatıcı kullanma dedi perdeleri bol bol dikkat edin peluş oyuncak odası da tüylü bir şey bulundurma dedi yattı odada falan başlarda dikkat ettim ama sonradan biraz saldık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir