Bitki Çayı

69 görüntüleme
N

Nur ..

3 Nisan 2026 10:08
Bebeklere bitki çayı ne zaman verilir ? Bebeğim 7 aylık şu an ve hasta zencefil ıhlamur vs verebilir miyim ?
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Nisan 2026 10:12
Benim kızımın da aynı durumda girip ve öksürük ama bitki çayları vs vermem asla veren var tabki her anne farklı bakış açısına sabhip
N

Nur ..

3 Nisan 2026 10:17

🧸Ebru Keleş 🧸

Benim kızımın da aynı durumda girip ve öksürük ama bitki çayları vs vermem asla veren var tabki her anne farklı bakış açısına sabhip

Geçirmek için napıyosunuz peki burun akıntısı balgamı var öksürmekten uyku uyuyamıyo
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Nisan 2026 10:21
Aşırı derecede balgam var mama içerken bile daralıyor duş aldırıp buhar makinesiyle hava veriyorum burun temizliği bizim için baya zor oluyor çünkü durmuyor asla yapa biliyorsanız burun temizliği kesin yapın
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Nisan 2026 10:22
Ortalıkta salgın var maalesef Gine
N

Nur ..

3 Nisan 2026 10:23

🧸Ebru Keleş 🧸

Aşırı derecede balgam var mama içerken bile daralıyor duş aldırıp buhar makinesiyle hava veriyorum burun temizliği bizim için baya zor oluyor çünkü durmuyor asla yapa biliyorsanız burun temizliği kesin yapın

Burun temizliği yapıyorum sürekli ama balgamı çıkarmak için öksürmekten bayağı halsiz düştü bebeğim ilk kez hasta oluyo
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Nisan 2026 10:27
Çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşir bu durum hem bebekler için hem anneler için çok zor hasdanolduguun için sürekli ağlıyor ve kucaktan inmiyor ağrı kesici ile devam ediyoruz bizde
N

Nur ..

3 Nisan 2026 10:31
Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşir miniklerimiz
Afranur K.

Afranur K.

3 Nisan 2026 10:38
Biz 6.5 aylık olduk, ezmiriyor musunuz bilmiyorum ama hemşiremiz bana bol bol soğan sarımsak yememi söylemişti. Kızm da tadım döneminde olduğu için ona tavuk (daha önce denetmiştim.) soğan sarımsak suyu hazrladım. Bir kısmı suyu bir kısmı da ezerek 1-2 çay kaşığı içirdim.

Ihlamurda da bir sıkıntı görmedi ama nane-limon için erken olduğu için vermedim. Ihlamır da 1-2 kaşık içti.

Ama tabi bunlar takviye asıl yapmanız gereken iyi burun temizliği, ateş takibi gerekirse ateş düşürücü ve ağrı kesici.
N

Nur ..

3 Nisan 2026 10:48

Afranur Keskin

Biz 6.5 aylık olduk, ezmiriyor musunuz bilmiyorum ama hemşiremiz bana bol bol soğan sarımsak yememi söylemişti. Kızm da tadım döneminde olduğu için ona tavuk (daha önce denetmiştim.) soğan sarımsak suyu hazrladım. Bir kısmı suyu bir kısmı da ezerek 1-2 çay kaşığı içirdim.

Ihlamurda da bir sıkıntı görmedi ama nane-limon için erken olduğu için vermedim. Ihlamır da 1-2 kaşık içti.

Ama tabi bunlar takviye asıl yapmanız gereken iyi burun temizliği, ateş takibi gerekirse ateş düşürücü ve ağrı kesici.

Emziriyorum evet tavuğu önermedi bizim doktorumuz etle soğan sarımsak suyu hazırlayayım olmazsa bir de ıhlamur çayı yapayım. Çok teşekkür ederim
Afranur K.

Afranur K.

3 Nisan 2026 11:41

Nur 🌸

Emziriyorum evet tavuğu önermedi bizim doktorumuz etle soğan sarımsak suyu hazırlayayım olmazsa bir de ıhlamur çayı yapayım. Çok teşekkür ederim

Güvenilir, ilaçsız hayvan bulmak zor haklısınız. Biz bulduğumuz için doktorumuz başlayın demişti. Denedi hastayken de verdim. Siz de kuzu kıyma ile yapabilirsiniz. Sonuçta aynı vitamini istiyor.
N

Nur ..

3 Nisan 2026 12:19

Afranur Keskin

Güvenilir, ilaçsız hayvan bulmak zor haklısınız. Biz bulduğumuz için doktorumuz başlayın demişti. Denedi hastayken de verdim. Siz de kuzu kıyma ile yapabilirsiniz. Sonuçta aynı vitamini istiyor.

Bulabildiyseniz çok şanslısınız bizim öyle bir şansımız yok maalesef. Alternatiflerden devam edecem artık 🫠

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir